vlot en correct geleverd

Snel en accuraat

De meldingen zijn top

Was goed

Goed optijd binne

Zowel de afhandeling van de bestelling als de vriendelijke woorden van de man aan telefoon verdienen een pluim.

Bestelling de volgende dag keurig netjes en goed verpakt ontvangen.

Bestelling de volgende dag keurig netjes en goed verpakt ontvangen.

Makelijk en snel.

Duidelijke website en alles vlot afgehandeld.

Broyeur RVS vermaler 600Watt

Pakket was zeer snel geleverd, Dankzij hun online installatie filmpjes, en de bijgeleverde informatie, zonder problemen geinstalleerd. (klein uurtje werk met aanpassen van de leidingen) Ik gebruik hem voor het water van mijn keuken op te pompen omdat ik onvoldoende val heb in de leiding.

Goede site makkelijk bestellen niet duur snel geleverd

Zoals een webwinkel hoort te zijn

Heel tevreden n snel

Het verwonderd mij dat het zo snel met die feestdagen is kunnen gebeuren top

Snelle levering, goeie onderdelen met name de pakkingen, makkelijke website Goed geholpen op de afhaal locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel

Perfect!

Eigen broyeur besteld, vele malen goedkoper dan de A-merken, met vlotter, rvs, aansluitzaken, gewoon compleet. Simpele duidelijke handleiding, en supersnel geleverd. Prima kwaliteit.

super tevreden snel aan huis bezorgt goed verpakt en het juiste artikel

super tevreden snel aan huis bezorgt goed verpakt en het juiste artikel

Zeer goed ondanks fout van mij

Goeie service , ik had verkeerde motor besteld . En zelfs voordat ik de verkeerde motor terugstuurde . Was de nieuwere al binnen . Zonder extra kosten , en ze vertrouwde mij . Voortaan bestel ik alleen hier . Dankjewel

Super snel geleverd daar kan ik als instalateur wat mee

Klant had zelf broieur aangeschaft die niet geschikt was voor de keuken , 1 bij halvewerk besteld en zo kon de klant toch nog gebruikmaken van zijn kookeiland met de feestdagen .

Aanrader. Alles volgens het boekje. Levertijd en kwaliteit als verwacht!

snelle en correcte levering tegen zeer concurerende prijs

na bestelling snel geregeld,en omdat de bezorger 24 u te laat is,daarna kontakt met klantenservice en nazorg prima,

Snel en accuraat

Zij doen wat ze zeggen

Perfect geregeld , geen half werk

Besteld en de volgende dag in huis . En zag dat er een enorm aanbod is ook op motoren gebied . Super . Gr Marcel Heus van Autobedrijf Heus

Goed kontakt, snelle levering en produkt zoals is besteld.

Zeer tevreden, snelle levering en goede kwaliteit voor een goede prijs

honda onderdelen in het weekend besteld, dinsdag geleverd.

Halvewerk doen wat ze zeggen. De geleverde pomp doet wat ie moet doen.

.... Maar.... De vorige pomp ging na 3 jaar (en heel gering gebruik in een zacht water regio) kapot. Veel te snel naar mijn idee maar voor Halvewerk geen reden om me ergens in het ongemak tegemoet te komen. Jammer.

Goede snelle service voor een nette prijs

Goede snelle service voor een nette prijs. Ik zou een zeer zeker aanbevelen bij bekende.

Goede kwaliteit, goede prijs snelle levering

Goede kwaliteit, goede prijs snelle levering

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]