Prima snelle levering

Makkelijk te vinden . Snelle levering.

De levering duurde wat langer dan verwacht, maar is te wijren aan de vervoerder en niet aan het bedrijf. Deze hebben me tijdig laten weten dat het pakket al was verzonden maar nog niet verwerkt. Uiteindelijk de broyeur ontvangen. Heel makkelijk te plaatsen en werkt perfect. Onze wasmachine staat nu onder niveau hoogte en de pomp doet wag het moet doen. Pompt 2 meter verticaal. Dit probleem is in no time opgelost met deze pomp. Tnx

Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen

Prima geholpen

Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling. Ik werd prima geholpen en de fout is keurig hersteld

gebruiken wij alleen voor de wasmachine in de kelder. de vorige heeft het ruim 4 jaar gedaan . ik hoop dat deze wat langer mee gaat

Goed en snel geleverd

Zeer goede en snelle levering.

Ze doen wat ze beloven, de bestelling leveren binnen afgesproken dat vermeld op de site.

Product totaal niet in orde

Prima materiaal, snelle levering en goede aftersale service.

Canta motor besteld. Snel geleverd. In Canta laten monteren en draaide niet. Na overleg met leverancier de Canta motor weer opgestuurd en de carburateur is daar vervangen. Prima aftersale service. Rijd nu alweer een paar kilometer in het rond. Lekker pittig, snel op toeren en rijd als de brandweer. Stuk beter als de oude motor. Hoop op vele jaren rijplezier.

ziet er degelijk uit

Compact en functioneel

ziet er degelijk uit

Compact en functioneel

Niets op aan te merken. Snelle levering van bestelde artikel. Product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Prima service, ook bij retourneren!

Prima service!

Uitstekend.

Duidelijke website en goede prijzen.

Overzichtelijke website en goede prijzen. Ook telefonisch goed geholpen.

Lange leveringstijd op mijn onderdeel

Jammer lang moeten wachten , omdat het deel niet voorradig was

snel besteld en snel geleverd

goed product prima werking

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]