snelle levering goed product

Lagers besteld om 16.00 uur, volgende dag alles in huis. super snelle levering en overzichtelijke website.

Alles in orde

Ik ben heel tevreden

Heb gebeld met uw medewerker voor vragen over de pomp die ik besteld heb. Achteraf paste de afvoer van boven helaas op een paar cm na niet op onze afvoer. Dus ben ik genoodzaakt deze pomp terug te sturen.

goed en snel

Gewoon prijs goed duidelijk en snel

Correct en volgens afspraak , dik in orde

Eerste maal iets besteld aan jullie en aangenaam verrast door de vlotte aanvraag en snelle levering van mijn bestelling , dank u , Groetjes , Maria

Geweldig snelle levering!

Halvewerk.nl heeft een prima assortiment met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Goede service en zeer snelle levering. Ga zo door!

goed verlopen

Snel geleverd!

Snelle levering. Morgen installeren en dan maar uitproberen. Zag er in ieder geval PRO uit.

Bestellen voor herhaling vatbaar

Vlotte en duidelijke site voor snelle bestelling te plaatsen Correcte en verzorgde snelle levering

Zeer snel geleverd met veel informatie op website.

Erg goed

Gewoon goed

fijn bedrijf

Alles aan de bestelling was in orde.

Aflevering duurde te lang

Aflevering duurde te lang Wij hadden besteld omdat het artikel in voorraad zou zijn Klantenservice bevestigde dit bij telefonisch onderhoud Achteraf heeft onze machine te lang stil gestaan Uw website kunt u beter maken door bij die artikelen Die u niet op voorraad heeft erbij te zetten dat levertijd Lang tot zeer lang kan zijn. Zeker bij zakelijke artikelen.

Carburator voor honda gx270

De bestelde stuk was juist en op tijd geleverd

Snelle levering een heel goed spul

Eerlijk en professioneel

Heel goede service, ook bij problemen van verkeerd besteld. Vriendelijk en professioneel geholpen en opgelost.

Geweldige leverancier

Zijn bereikbaar voor vragen en geven goed advies. Snelle levering.

Goed materiaal en snelle levering

Bij de douche broyeur zat geen gebruiksaanwijzing. Gebeld met afdeling verkoop voor vragen die goed werden beantwoord. Gaarne zou ik nog een onderhoud instructie ontvangen

Dat is geen half werk !

Goed en snel telefonisch geholpen bij check/advies op mijn bestelling voor definitieve plaatsing. Snelle levering; goed ingepakt. Direct creditfactuur gehad toen dat nodig bleek.

Helemaal goed

Ik kende Halvewerk.nl voordien niet maar ben blij verrast geworden door de snelle en correcte levering. De dag na de bestelling en de betaling werd alles netjes verpakt en correct geleverd. Prima ervaring.

Geen woorden maar daden

Ik heb een broyeur Flush 300 PRO aangeschaft. De bestelling werd geplaatst voor 17 u en de dag nadien heeft, zoals beloofd op de site van Halvewerk.nl, de levering, plaatsgevonden. De levering was perfect, voorzien van alle benodigde onderdelen. De montage instructies zijn overduidelijk, waardoor de installatie vlekkeloos verlopen is. De broyeur werkt schitterend, en dit met een geweldig debiet. Topaankoop aan een geweldige prijs. Ik ben een zeer tevreden klant.

perfect product

De broyeur van eigen merk Halvewerk voeldoet prima, heel goede prijs/kwaliteits verhouding. Zijn zeer tevreden en vooral ook door de perfect snelle levering

Super goed

Website is duidelijk, vriendelijk en hulpsam personeel. Levering binnen 1 dag

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]