Gekregen wat verwacht

goed ontvangen

Goede informatie, maar retoursturen voor eigen rekening

Op de website was veel info te vinden over het product dat ik kocht (broyeur). Zelfs met een filmpje en foto’s erbij, over tips en aandachtspunten. Heel fijn! Alleen wel erg jammer dat de kosten van terugsturen volledig voor eigen rekening komen. Was daardoor €7 kwijt aan t terugsturen. Das erg jammer.

geweldig snelle bezorging.

Een goede snelle en stille sanibroyeur die goed zijn werk doet, wat hij moet doen.

De afmeting van de diepte wasgezien de beperkte ruimte tussen toilet en broyeurheel belang maar nietgoed te lezen in de omschrijving Devraag hierover werdonmiddelijk opgelost door het opsturen van een vergrote omschrijving

Snel geleverd als altijd

Goede communicatie.

Goede afspraken. Mooie prijs, snelle levering

Pompt prima, maakt nog wat lawaai.

Als aangegeven pompt prima. Zeer snelle afhandeling en levering. Op handleiding lijkt het dat je terugslag kleppen moet inbouwen maar die zitten al in de pomp, even een belletje en opgelost keurige en vlotte hulp.

SUPER

als je belt voor advies nemen ze alle tijd , ze bellen je zelfs terug voor meer info Ik heb iets besteld wat toch niet nodig was retour geen probleem Nu een nieuwe motor bij ze gekocht voor een Canta en het werkt echt 1 op 1 dus spullen overzetten met me ogen dicht Ga zo door

Geweldig, zeer snelle levering, ga zo door!!!

Zeer snelle levering, TOPP!!!

Zeer goede snelle service

Bestelling snel goed geleverd onderdeel wat defect was zelfde dag opgestuurd zeker aanbevelen

Fantastisch apparaat

Mooi compact apparaat, aansluiten was zo makkelijk, dit kan iedereen plaatsen. Binnenkort weer een nodig, dus ga ik deze zeker weer bestellen.

Goeie service

Goeie service

Prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

Product snel geleverd voor een goede prijs

Een zeer tevreden afhandeling

Ik ben zeer tevreden

Prima product ben erg tevreden

snel en correct

Overzichtelijke en nette prijs

Prima product

Prima priduct, op tijd geleverd

geen halve werk maar hele werk, prima.

motor geplaatst op een trilplaat. benzine gevuld, en zonder te liegen maar eenmaal aan de trekkoord in gang getrokken. Nieuw uit de doos, ongelofelijk.

Gewoon netjes optijd en precies als op de site omschreven

Motorblokje voldoet aan de wensen wat wil je nog meer

Snelle en correcte levering

Goede uitleg op hun website mbt kiezen van de juiste vertaler. Product moet nog geïnstalleerd worden

Alles perfect

Zou wel een andere vervoerder regelen,3 dagen over gedaan voor we het krijgen.

Prima ervaring. Snelle levering. Duidelijke instructies.

Snelle verzending, goede prijs

makkelijk te bestellen, snelle levering

Woensdag besteld, donderdagochtend binnen. Goede en snelle levering

Geweldige service

Geweldige service aan de balie gehad, alleen een paar stoelen om te kunnen zitten tijdens wachten heb ik wel gemist.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]