Gewoon goed

eerste keer bestelling geplaatst en deze was top

zeer snelle levering, en 1 van de goedkoopste op het net.

Alles staat goed op de site en snelle levering ik ben super te vreden gr Patrick mackus

Super snelle en goede service

Vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Daar kunnen veel bedrijven van leren

Goed gereedschap is het halve werk. Ik heb echter een platenwisselaar gekocht. En dus is voor mij een goed onderdeel het halve werk. Sterk was de suggestie om er meteen een passende isolatie bij te bestellen. De website was gemakkelijk en de wisselaar was de volgende dag in huis. Nu maar wachten op de kou om te zien hoe goed hij werkt. Ik heb er alle vertrouwen in. Herman Loonen

Xxxxx

Xxxxx

prima uitleg no nonsens hoeft niet beter

prima te woord gestaan meedenkend medewerkers en ook nog betaalbaar de volgende order komt eraan Henk Geerts

Alles picobello !

Met een bedrijfsnaam als "halvewerk" dacht ik bij mezelf "de kans is groot dat hier wel zaken verkeerd lopen". Met wat twijfels toch bestelling geplaatst, en het was een aangename ervaring. Goed product aan zachte prijs. Vrijdag middag besteld en Zaterdag middag geleverd. Beter kan niet ! Prettige ervaring om met "halvewerk" samen te werken, al hebben ze hun bedrijfsnaam niet mee !!-))

Top bedrijf inzake klantvriendelijkheid en servic

Motor aangekocht en de volgende dag al geleverd zoals het hoort, netjes verpakt en correct afgeleverd. Helaas verkeerde as besteld dus gebeld naar het bedrijf en onmiddellijk werd er een andere motor gestuurd die de juiste as had. Motor geinstalleerd en werkt perfect. Retour motor werd op één dag afgewerkt. Dus zeer betrouwbare firma en snelle en super goed service, voor mij 10op 10. Als ik nog een motor of onderdelen nodig heb ga ik zeker bij deze firma.

Vlotte levering en degelijke uitstraling

Het was niet erg moeilijk om de broyeur aan te sluiten.

Super vlot gegaan.

Heel tevreden van mijn toestel en zorg verpakt.

keurige reacties en levering

Alles zoals afgesproken en netjes antwoord op de vragen

Snelle levering broyeur eenvoudig aan te sluiten

Net in gebruik dus kan nog niets zeggen over degelijkheid. Maakt wel minder geluid dan mijn vorige broyeur.

Vriendelijk en professioneel

Ook al was het maar een kleine bestelling...toch namen ze alle tijd om me te helpen.

Een top ervaring in het online shoppen.

Een heel goede website met duidelijke uitleg bij de artikelen. Een goede prijs/kwaliteit, verzendkosten zijn redelijk. Een top service en heel snelle levering. Zal zeker terugkomen als heel tevreden klant.

Niet goed

Ik heb mijn geld nog niet terug

Brandstofslang 25mm gebruikt voor airco

Bestellen ging eenvoudig zoals op elke site tegenwoordig. De reden om hier te shoppen was omdat de brandstofslang/radiatorslang op maat besteld kon worden en niet in losse stukken van 1 meter. De slang is wel stug en buig je niet zomaar om een hoekje. De slang is overigens gebruikt voor een Daikin aircosysteem dat in staat is om een huis te bevochtigen via een extra slang tussen buitenunit en binnenunit.

Snel en zonder problemen.

Top klantenservice

Snelle levering maar nog een betere klantenservice, ik had het verkeerde onderdeel ontvangen door een foutieve levering van een toeleverancier van halvewerk.nl. Binnen 1,5 dag kreeg ik het juiste onderdeel, ik kon zelfs zonder kosten nog wat aan deze zending toevoegen. Via whatsapp keurig geholpen met goede reactiesnelheid.

Geweldig product en klantenservice

De FLUSH-250-PRO maakte ineens een raar geluid en pompte niet meer. In overleg met Bas van de klantenservice, met behulp van filmpjes, geconstateerd dat dit niet gebruikelijk is. Omdat deze minder dan twee jaar geleden was aangeschaft, kregen wij direct kosteloos een nieuwe toegestuurd. Uitwisselen was gemakkelijk en alles draait weer als een zonnetje. Bas heeft zelfs nog de perszijde beoordeeld op mogelijke pijnpunten voor de toekomst. Gelukkig was alles in orde.

In 1 woord: perfect!

Ik kwam thuis uit vakantie...kelder onder water..pomp besteld om 16u55...geleverd de volgende dag om 10u30...perfecte handleiding voor montage (papier, internet en you tube)...in de namiddag was alles ok!!!

Prima bezorging

Goed verpakt

Prima website, snel geleverd

Snel gevonden hetgeen ik zocht. Prima communicatie over de verzending.

Goede prijs, snelle verzending en prima verpakt.

Professionele begeleiding en beleefd.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]