Geleverd als beloofd

Maandag bestelt goed ontvangen op Woensdag. Dagje langer door vertraging bij pakjesleverancier, halvewerk heeft op besteldag pakket overhandigt aan pakjesleverancier. Bestellen, bevestiging etc liep alles vlotjes. Geen negative of positieve uitschieters. Wat besteld was, is geleverd. Verpakking was ok. Standard product van third party fabrikant niet van halvewerk. Nog niet volledig in gebruik, maar primary functies werken (pompen, malen, aan/uit sensor etc.). I.v.m. produkt documentatie: Montagehandleiding was een beetje verwarrend, volgen alle stappen resulteerde in demontage van de druksensor wat niet noodzakelijk was geweest. Hier kan de fabrikant zich nog verbeteren.

Snel en goed

Prima kwaliteit voor de laagste prijs met goede handleiding.

Zeer snel geleverd - werkt naar behoren - eenvoudige montage

Snelle levering, gemakkelijk aan te sluiten.

Dag nadien al geleverd. Gemakkelijke aansluiting.

Top after service!

Zeer goede oplossing gekregen.

goed en snel

betrouwbaar en snel geleverd

Snel geleverd. En werkt perfect!

De sanibrour werkt perfect. En is relatief stil kwa gebruik. Mooi compact en makkelijk weg te werken. Waren alleen slang klemmen te weinig bij geleverd. Mijn advies bestel 2 a 3 slang klemmen extra. Ik had maar 1 aansluiting nodig. Dus had aan 2 genoeg.

Prima bedrijf en alles is op voorraad

Prima website erg duidelijk en snelle levering .kom motor snel weer in elkaar zetten en canta rijd weer als nieuw .

Snel levering van het product

Makkelijk onderdelen te bestellen op de site.

Snelle levering met scherpe prijs

Goede website waar je makkelijk je bestelling kan plaatsen. Verzending zonder gebruikt te maken van extra karton gewoon in de verpakking extra plus!

Goede ervaringen.

Netjes geleverd en een goed product.

Ik ben heel tevreden

Tevreden

Prima en betrouwbaar

Snelle levering goede service helpdesk op vragen bellen binnen een uur terug

Duidelijke site en een snelle levering

Mijn eerste bestelling!

Een zeer professionele, snelle en perfecte levering van de bestelde goederen. Een prima ervaring voor een nieuwe klant.

Snelle levering en duidelijke webdite

Duidelijke website, makkelijk om te bestellen en snelle levering

Perfecte service ,zoals verwacht levering vlot

Gewoon goed

Netjes verpakt en op tijd geleverd. Goed product .

Snelle levering en topservice!

Levering was zoals opgegeven zeer snel. Na installatie nog wat bijkomende info opgevraagd via de serviceafdeling, waarop ook weer snel en correct gereageerd werd. Aanrader!

Niks op aan te merken!

Snelle levering, zonder gedoe en spam!

Goede webshop en betrouwbaar in levering! En niet onbelangrijk: je wordt een keer niet bedolven onder tig mails van ‘we doen nu dit voor u’ en de volgende mail ‘we doen nu dat voor u’.

Top levering alles klopte ( heelwerk)

We zijn super tevreden, alles is top a prijs b pomp c levertijd. Ga zo door. Vriendelijke groet, Harm Verhoeve

Supersnel geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Prima motor en snelle levering.

Motor is snel uitgezocht op de duidelijke website. De motor loopt prima.

Halvewerk is goed maar het product is minder

Halvewerk levert op tijd, is goedkoop en is goed bereikbaar. Alleen de broyeur gaat maar 3 jaar mee. Het is inmiddels de derde Flush-600-PRO Professionele all-round broyeur met RVS vermaler 600 Watt die ik bij Halvewerk heb gekocht in 10 jaar. Hij is aangesloten op de keukenafvoer en wij houden er rekening mee wat wij door de gootsteen laten lopen maar na 3 jaar functioneren ze niet meer. Het probleem zit in de elektronica alleen schoonmaken lost het probleem niet op.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]