Prima service, top!

Goed geholpen aan de telefoon om de juiste keuze te maken welke broyeur te nemen.

Pakket nog steeds niet ontvangen

PostNL heeft de pomp nog steeds niet geleverd

Was goed

Snelle levering en goed verpakt

Door afhankelijkheid van andere leverancier toch snelle levering enbgoede communicatie over de levering. Website is erg duidelijk voor de omschrijving van v-snaren. Ik ben erg te vreden over halvewerk.nl en zij leveren geen half werk.

levering correct motor loopt perfect

geleverd volgens afspraak geen probleem

Wazig

Het gekochte apparaat heeft wel gezegd 5 minuten gewerkt. Daar de nood hoog was naar de hornbach gereden (49 km) en een ander gehaald. Bericht gestuurd naar Halvewerk. Dit was op zaterdag. Dan mag je verwachten dat ze op maandag contact opnemen echter dit doen ze pas op dinsdag. Het probleem uitgelegd. Maar de man begrijpt het en vraagt om foto’s. Het heeft geen nut om die te sturen. Het heeft niets te maken met de installatie de pomp werkt eenvoudig niet. Oplossing niet dus.

Goede en snelle service

Super snelle levering

Uitstekende service respect!!!!

Pomp incompleet na belletje meteen nieuwe afgestuurd

snelle levering en duidelijke uitleg

Hele duidelijke webpagina, snelle levering en duidelijke uitleg van het product !

Snelle service en degelijk matriaal top +10

Snelle service en degelijk matriaal top +10

Snelle levering en antwoord op vragen

snel en goed

prima webshop! breed produktpakket en niet te duur en super snel geleverd

efficiënt gewerkt

Volgens afspraak is alles correct afgewerkt

Ik kan niet zonder

De nieuwe vergruizer paste niet meer op de oude. Daarom moest ik een grote aanpassing doen om de aansluitingen te realiseren.

gemakkelijk gevonden, besteld, en snel ontvangen

onderdelen waren gemakkelijk te vinden op de overzichtelijke site bestellen ging gemakkelijk en de onderdelen waren zoals aangegeven op de site de volgende dag geleverd! top!

vriendelijk en behulpzaam.

Heb zelf een foute bestelling gedaan maar na telf overleg kunnen ruilen zonder verder gezeur.

halvewerk leverd goei werk !!!

zoals in het verleden is ook nu mijn bestelling weer top verzorgd en geleverd

Product is perfect, goed verpakt

Goedkoop, snel geleverd en prima kwaliteit

Meer dan goed

Had een pakking nodig. Dit bedrijf heeft de moeite genomen om te zoeken in hun assortiment. Om een passende te vinden. Ondanks dat het een merk was wat niet voorkomt in hun assortiment.

heel snel geleverd

was heel snel geleverd maar had geen bericht gehad van levering maar toch heel vriendelijk bedankt guido cuypers

Top ervaring

Super easy om te vinden wat je wilt, bestellen eenvoudig. Levering supersnel . Goed verzorgd. Tja ik zou zeggen probeer het zelf ook!

Geloofwaardige firma !

Geleverd zoals beloofd zonder problemen, ik kan niets negatief bedenken, bedankt!

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]