top

Goed product en goede levering

Snelle en correcte levering.

Goede zoekmachine, breed aanbod en prima prijs.

Snelle levering !

Kan ik nog niets over zeggen, ga de broyeur pas eind deze maand plaatsen

Snelle levering van een eigen merk Sanibroyeur . Makkelijk te installeren.

Super!!!!!!

We zijn erg blij met de sanibrieur deze doet het prima en een snelle levering 1 dag en we hadden het al thuis bezorgd!

Snelle levering van uitstekend product

Na begeleidend gesprek met de hulpdienst, bestelling geplaatst. Paar dagen erna al geleverd in stevige verpakking. Na installatie ben ik zeer tevreden met de warmtewisselaar.

Goed en snelle service

Goede ervaring. Snelle levering. Goed materiaal

Toegankelijke site, snelle levering

Het was makkelijk om het product die ik zocht te vinden en de levering was snel. Prima service!

Goede snelle levering

Goede en snelle levering goed product.

Rommelig contact, nette levering

Na een aantal vragen per mail gesteld te hebben kwam er geen concreet voorstel vanuit het bedrijf. De gok op de som genomen en zelf het product besteld. Kwam beschadigd aan.. Teleurgesteld gemaild, maar binnen 48 uur had ik een nieuw product binnen. Dat was dan weer een top service. Als je weet wat je nodig bent is het een goed bedrijf! Vorige bestelling was een motor en die werkt na 3 jaar nog perfect

Ik wacht nog op een reactie over een vraag

Eerste contact met helpdesk heel goed. Nu nog even verder.

Top service !

Probleem dat ontstond direct vakkundig opgelost. Binnen een uur. Absolute aanrader!!

Paar keer gebeld Goede service

Goede ervaring

Werd direct goed op de hoogte gehouden en een dag later het product ontvangen!

Fantastisch, keurig op tijd, uitstekende communicatie

Fantastisch, keurig op tijd, uitstekende communicatie

Snel goed en de juiste artikelen

Snel geleverd , duidelijke website en vorrect geprijsd

Op tijd geleverd en volgens specs

OK

vlotte levering

snel en correct geleverd

Gewoon goed

Overzichtelijk site uitleg of maten staan er goed bij

Prima verzorgd levering op tijd .

Netjes en goed bedrijf alles goed aangekomen.

Snelle correcte afhandeling.

Makkelijke systeem om bestelling te plaatsen.

X

X

Super service

Goede en duidelijke uitleg. Klantenservice reageert snel en legt het duidelijk uit..

Kan beter

Op de foto op de website staat een versterkte uitvoering, die wij vroeger reeds gehad hebben. Ondoorzichtig en oersterk. Hetgeen geleverd werd niet exact hetzelfde.

mag er zijn

behalve dat het pakje niet aan mijn deur is afgezet , en dat ik het toch nog ben gaan halen... de werking van de pomp...das nog even afwachten, maar ik heb er vertrouwen in

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]