Vlotte afhandeling

Bestellen en leveren is heel vlot verlopen

Vlotte levering.

Mijn bestelling was echt binnen 24 uur in huis. Prijs/kwaliteit verhouding Broyeur uitstekend. Alle onderdelen voor eenvoudige, snelle montage aanwezig. Mooie vervangservice bij defect!

Bestelling en levering zoals het hoort

Mijn ervaring was goed; onderdelen op de site uitgezocht, besteld, betaald en ontvangen binnen de gecommuniceerde tijd!

Geen Nota ontvangen.

We hebben geen bijbehorende nota ontvangen. Willen deze nog graag hebben.

Alles keurig zoals vermeld

goede prijzen en snelle levering.

goede prijzen en snelle levering.

Top goede instructie film

Zoals het moet.

Duidelijke keuze, betaling en levering volgens belofte. Zeer content.

Top product! Prijs / kwaliteit zeer goed!

Doet niet onder voor de merk sanibroyeur! Gebruiksaanwijzing op papier kan beter uitgebreider en niet altijd internet bij de hand!! De afsluitdop doet eruit gehaald ! Dan toepassen en kwart draaien! Op de bij sluiter vermelden aub! Service via tel zeer goed!

Perfect op tijd geleverd met alle tools erbij

Het toestel is geleverd met alle toebehoren en is gemakkelijk te plaatse. Het werkt ook prima.

Prijs kwaliteit product is goed

Goed advies gegeven en snel geleverd

Op m'n vraag via Whatsapp goed advies gekregen en het benodigde was daarna snel geleverd.

goed en vlug geleverd.

grote keuze in het gezochte.

Snelle en goede levering

Advertentie komt overeen met het geleverde

prima geregeld

het was simpel om te bestellen en het bestelde was er de volgende dag al, Dat was heel fij.

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde. Nadat de levering vertraagd was kreeg ik daarover bericht en een nieuwe leveringsdatum, deze werd daarna op de juiste datum geleverd. Dus ik ben heel tevreden.

Snel en goede kwaliteit.

Ik moest snel een broyeur vervangen die snel werd geleverd, eenvoudig kon worden geïnstalleerd en van goede kwaliteit is.

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Ervaring is Toppy

Bestelling en levering zeer vlot verlopen. Artikel ziet er prima uit. Gemakkelijke montage en werkt goed. Nadien gebeld voor vragen van eventuele storingen en vorst preventie. Mijn vragen werden snel en vakkundig beantwoord.

Correcte prijzen en snelle levering

een uitgebreide keuze en een snelle levering

Slechte communicatie.

Er zou op maandagmiddag geleverd worden via Post.nl Niet dus. Volgende dag werd via de mail medegedeeld dat het pakket niet via Post.nl was verstuurd maar met een andere vervoerder, zonder T & T code. Uiteindelijk op donderdagmiddag heb ik het pakket pas ontvangen, en de groepenkast zag er perfect uit.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]