Perfect afgehandeld

Dit is precies het juiste materiaal . Compleet. Dat is alleen hier te bestellen.

Heel goede service

Heel snelle service

Perfect, het tandwiel zit al op mijn motorfiets!.

Snelle service ,ik ben zeer tevreden.

Heel goed !

Snel besteld en afgeleverd

Ik ben tevreden

Mijn bestelling werd de dag er na al geleverd En mits het dorsten niet werkte werd dit direct opgelost door een nieuw toestel op te sturen Zodat ik geen hinder heb ondervonden

Zeer snel

Binnen 20 uur binnen, echt zeer snel

Prima zaak

Zeker een aanrader voor techneuten die kwaliteit en snelle levering willen. Prijs is gezien de service en materiaal een goed besluit geweest om hier te kopen. Staan bij mijn favorieten voor de volgende keer.

Op tijd geleverd volgens afspraak

Op tijd geleverd volgens afspraak.

2 jaar geleden een broyeur gekocht. Helaas onlangs werkte hij niet meer. Gelukkig heeft Halvewerk heel snel een vervangende broyeur gestuurd.

Sure thing...

There are sure things in this life. After the night comes the day, trains in Japan which always arrive in time, proverbial Swiss watches, and, between them, always best price + good and fast advise + insanely fast delivery provided by Halvewerk. Was really the best and stress free online experience ever. Thanx, and keep up your values.

Goede en snelle levering van de bestellingen

De bestelling is snel geleverd

Zeer snelle levering

Halveweek heeft een duidelijk en vriendelijke site. Zaterdag besteld, maandag keurig geleverd. Chapeau!

snel geleverd

Top service en scherpe prijzen

Het geleverde is een goed produkt met een goede prijs. De levering was zeer snel.

Zeer deskundig en vriendelijk

Na het sturen van een vraag en een foto zeer deskundig, snel en vriendelijk geholpen.

juist en snel geleverd

Goeie service

Na mijn bestelling had ik nog wat vragen. De technische support is goed. Geen onzin maar gewoon het eerlijke verhaal. Ze hebben kennis van zaken

Nou.. eigenlijk in een woord.... SUPER!!!!

Als je een broyeur zoekt ben je bij jullie aan het goede adres. Kan niets anders zeggen :)

altijd snelle levering van kwaliteit producten

Vreemde naam voor een bedrijf dat zijn zaken erg goed voor elkaar heeft. Mooie range aan producten van hoge kwaliteit en goede prijzen. Ben altijd verbaasd als mijn producten daadwerkelijk de volgende dag geleverd worden !

Snel en compleet

Snel geleverd en compleet samengesteld in een mooi verpakte doos.

Snel en correct

Snel en correct

veel blabla

chatten is onmogelijk door het systeem ,men antwoord en dan niet meer , facturen worden snel gemaakt en van u geld geraak je snel af en dan wachten , wachten , wachten , wachten tot hopelijk de levering ooit komt en jullie dekken alles toe in de kleine letterjes

Onlangs 4takt onderdelen besteld paste perfect behalve de peilstok Even geappt met fototje Sturen ze gewoon kosteloos n nieuwe dat is pas service ! Ga ze zeker aanbevelen en vaker hier bestellen #Wordt je toch blij van :)

Vertrouwd en goed.

Goed.

Ik kocht een strooiapparaat , maar ik had kennelijk niet goed gelezen, want je moest hem zelf in elkaar zetten. Ik denk dat ik er anderhalf uur meebezig ben geweest.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]