Wij hebben eerst een verkeerde ontvangen . Na een telefoontje en uitleg ,werd dit goed opgepakt

Halvewerk levert heel werk in contact ,levering en producten!!!!!

Omdat een broyeur van Sani ons te duur was opzoek gegaan naar een alternatief. Via internet bij Halvewerk terecht gekomen. Telefonisch contact gehad en nog eens om de gestuurde foto's te bespreken. Super geholpen en een bestelling geplaatst. Snel geleverd en de broyeur van Halvewerk geplaatst tot nu toe een heel blij met alles.

Snel betrouwbaar op tijd geleverd toppie

Goedgeholpen, Douchebak snel afgeleverd de volgende dag toppie

helemaal tevreden

Fijne ervaring, kom graag terug voor een volgende bestelling !!

Topservice!

Zeer goede dienstverlening zowel online als telefonisch. Scherpe prijzen en zeer goede producten.

Bestellen en snelle levering.super!!

Super!!

aardige Mensen

goede broyeur , snelle levering

goede broyeur , snelle levering, prijs ook goed

prima kwaliteit en snel in huis

slecht te leveren v snaren bij halve werk ook niet op voorraad , maar toch snel geleverd prima

Snelle levering, prima apparaat voor een prima prijs

Vaker besteld bij halvewerk, service was toen ook al perfect! Goed bedrijf, een aanrader

Uitstend

Snelle levering! TOP!

Halvewerk maakt van mijn klus serieus werk!!

Het begint op de website, hier wordt goed uitgelegd hoe je het gezochte item moet gebruiken. De prijs/kwaliteit verhouding is erg gunstig De snelheid van leveren, na het bestellen werd het pakket direct ingepakt en verstuurd, de volgende dag had ik het in huis. 100% aan te bevelen

Supersnelle levering, informatie op de site was duidelijk!

Uitstekende hulp en ontzettend snel!

Sani Broyeur 300 pro gekocht. Goed advies gekregen, ontzettend snel antwoord, vriendelijke hulp. Alles wat je van een webwinkel verwacht! Bovendien was de pomp er de volgende dag! Absolute aanrader!

Positief en aangenaam verrast door de goede service

2 motoren besteld en zeer snel mogen ontvangen. Vooraf even gebeld of alles op voorraad was en dit was het geval. Keurige medewerker en prima kwaliteit motoren, lopen al als een zonnetje.

Helaas was mijn broyeur (ook hier besteld) net buiten de garantie stuk. Uitstekende ondersteuning per mail, heb hem zelf weer aan de praat gekregen, de 'voor het geval dat het niet lukt'-unit heb ik gelukkig terug kunnen sturen!

Ik ben supergoed geholpen omdat ik vragen had over een product en meteen geholpen werd met een duidelijke uitleg. Vervolgens werd het product erg snel bezorgd. Echt een aanbeveling hier je onderdelen te bestellen.

snelle service, goede communicatie

zeer prettig

Product ná jaar defect en alsnog een nieuwe

Er blij mee dus!

Nette correcte service, topbedrijf!

Een klein probleem bij de aflevering werd terstond opgelost.

Was de eerste keer en perfect

Perfect geleverd en snel En omdat ik graag de 100 euro wil winnen

Het was gewoon goed.

ontvangen wat ik besteld heb.

snel, goede prijs en goed verpakt

zoals omschreven, snelle levering en keurig verpakt.

Top bedrijf met service!

In een woord top.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]