Uitstekende service!

Al enkele keren eerder bestelde ik bij halvewerk. Prettig is dat je telefonisch vragen kunt stellen, en dat deze deskundig worden beantwoord. Snelle levering, wat ons in dit geval goed van pas kwam.

heel goed

de Sanlbroyeur was kapot maar ze hebben een nieuwe op gestuurd dus het was snel op gelost

Gewoonweg fantastisch!!!

De sanibroyeur deed het ineens niet meer, gebeld en verteld dat ie heel heet was maar we niet wisten wat er aan de hand was. Er werd gelijk gezegd : geen probleem en dat de volgende ochtend een nieuwe bezorgd zou worden en dat was ook zo. Geweldige service!

Snelle levering ,goede prijs

Makkelijke en duidelijke site en snelle levering.

Het juiste artikel wordt vlot geleverd.

Dit is onze tweede Broyeur pomp via Halvewerk. Prima informatie op de website over de diverse pompen. Na wikken en wegen de keuze gemaakt passend voor onze situatie. In de meegestuurde handleiding vervolgens te moeten lezen dat de pomp zo kort als mogelijk achter het toilet geplaatst moet worden omdat anders er grote kans op beschadiging/storing van de pomp ontstaat is op zijn zachtst gezegd frustrerend. In mijn woonark waar het toilet tegen de buitenmuur is geplaatst zie ik geen enkele mogelijkheid tot plaatsing. Jammer dat deze informatie NIET op de website wordt vermeld bij het artikel. Ik wacht de reactie af van Halvewerk op dit punt. Peter

Goede levering en snel

Levering snel ontvangen en goede producten

perfect!!!

perfect!!!!!

Halvewerk staat voor goede producten, kennis van zaken en geweldige service.

Bij eventuele problemen wordt alles uit de kast gehaald om het probleem op te lossen.

Geen half werk daar.

Vlotte levering en ruim assortiment.

Top snel in huis

Mijn bestelde wc was zoals verwacht.

Zeer snelle levering niets op aan te merken doe zo verder PAPPAERT JAN

super snelle levering

de levering was snel en goed, het product was op tijd en goed ingepakt

Super service!!

Broyeur vorig jaar maart gekocht, anderhalf jaar later defect. (Garantie 1jr) Zonder teveel moeite nieuwe ontvangen.

Topservice!

Ik ben zelf technicus en ik was benieuwd hoe een paar kleinigheden aan een nieuwe broyeur opgelost zouden worden. Ik kan niet anders zeggen dat er geluisterd wordt en daarna goed ,kundig en klantvriendelijk wordt opgelost. Top!

Super snelle service

Dit bedrijf is en 10. Alles super snel bezorgd Heel erg bedankt

Slecht product en geen support/garantie

Flush pro 600 na 1 maand al kapot en vanwege minimale verlenging aansluiting geen garantie gekregen, alwaar het bedrijf zelf heeft gezegd dat dit geen probleem zou zijn. Goedkoop = duurkoop, beter een echt broyeur kopen!

Geweldige service, fijn meedenken

Extra snelle levering waar gevraagd, goed product, ook de bereikbaarheid klantenservice is super.

Goede en snelle service. De levering door postnl iets minder .

Alles goed

Alles goed

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Gewoon goed snel en duidelijk

topservice en snelle levering

Ik heb een wc sani broyeur naar Frankrijk laten opsturen. Kosten hetzelfde als in Nederland en gewoon binnen 3 dagen op de deurmat. Helemaal top, Verlare

Telefonisch goede productinformatie

De productverpakking was ook de verzendverpakking, en niet zoals zo vaak, alles nog een keer verpakt in een overbodige extra doos.

Zeer goede informatie en leverantie.

S’middags sani broyeur besteld en volgende ochtend om 9 uur geleverd. Geweldig!! Bewoners weer gelukkig omdat het toilet weer gebruikt kon worden. Bedankt.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]