stipt en netjes geleverd

Reeds 2x besteld bij Halvewerk, eerste keer een mini broyeur en nu het ontkalkingsmiddel, beide snel en zonder problemen geleverd

Zeeeer goed

Kan niet beter

Matig

Product besteld. Telefonisch contact gehad over het product. Werd geleverd maar zonder de opties die gemonteerd zouden worden.

Makkelijk zat

Broyeur besteld super snel geleverd.

Zeer ervaren verkoper en snelle levering ik zeg bestellen maar . Gr Eduard

Betrouwbaar maar hoge verzendkosten

Bestelling werd op tijd geleverd en prima communicatie. Alleen wel jammer dat voor een pakketje dat makkelijk door de brievenbus kan de volle mep verzendkosten van 6,95 betaald moet worden. Of dit bij Halvewerk ligt of bij PostNL weet ik niet.

Helemaal goed

Goede levering alles ok

goed spul snel verzonden

lagerblokken, goede prijs, ja wat moet je verder van lagerblokken zeggen als ze goed zijn

Geen Half werk maar Duidelijk werk.

Ik wist dat het artikel niet op voorraad was en werd daar nog eens keurig op gewezen. Ook werd mij een leverdatum gegeven die helemaal perfect werd uitgevoerd. Geen Halfwerk maar Serieus werk. Top bedrijf .

zeer goed

Voor 16 uur besteld bij mij de dag erna met post NL in de brievenbus. Geweldig toch !!!!!

Nette snelle levering

Goede en snelle levering, prijs ook oke

Duidelijk helder en snel zeer tevreden

Uitstekend duidelijk helder en snel

Dit bedrijf doet geen half werk?

Goede duidelijke site. Duidelijk uitleg hoe het juiste artikel te bestellen.Dit bedrijf verwijst eventueel ook naar youtube voor hun instructie filmpjes. Keurig een bericht dat het door mij bestelde artikel Iets later geleverd wordt. Al met al correcte afhandeling!.

Supersnelle levering

Besteld en per omgaande geregeld prima prima

De snelheid waar mee geleverd wordt is uniek.

Snel geleverd in Corona tijd

Correct

Professioneel gehandeld

perfect

na het chatten een perfect product ontvangen en snel geleverd

Gewoon goed

Alles mooi geregeld zoals omschreven, mooi op tijd geleverd

Topper in jullie vak .

Correcte website , idem prijzen , netjes uitgelegd , zeer snelle en precieze levering , kortweg topbedrijf !!!

Snel geleverd en geïnstalleerd.

Werkt prima, voor het eerst water goed weggepompt.

zoals altijd, supersnel bezorgd en goed product !!!

Goed telefonisch advies en snelle levering.

alles perfect

alles perfect

Very happy with my purchase.

The items I ordered took a long time to be delivered but Halvewerk kept me up-to-date. Also the products were very high quality.

Klasse

Goed assortiment kwaliteitsprodukten. Stipt op tijd geleverd.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]