Alles goed.

Goed.

Vaker een sani pomp besteld en altijd op tijd prijs en kwaliteit is ook perfect

Pech gehad?

Een benzine afsluiter besteld en vlot geleverd gekregen. Ingebouwd tussen de tank en carburateurs van mijn motorfiets. Heeft 1 dag perfect gewerkt. Dag 2 al kapot. Check gedaan met de benzine afsluiter van mijn oldtimer, die deed het wel op dezelfde bedrading. Dus, kwaliteit uitermate teleurstellend met betrekking tot dit produkt.

goed en snel

Goede kwaliteit, redelijk geprijsd

Levering liet paar dagen op zich wachten. Lag wss aan PostNL. Verzendkosten zouden wat gunstiger mogen (kon als klein pakketje verstuurd worden voor minder dan 4 Euro.

Gewoon goed

Ruim assortiment, snelle afhandeling

Keurig op tijd geleverd en de broeken zijn prima, prijs kwaliteit en pasvorm is goed. Ik ga zeker als het weer nodig is bij u bestellen

Prima voorgelicht/Uitleg

Mijn bestelde broyeur was heel snel in huis en voor een prima prijs met deze firma kan je goed zaken doen Mvrgr Hans van Duijn

Ik ben zeer tevreden

Super snelle levering van een goed product met een goede prijs

Prima levering

Snel geleverd!!

Gekregen wat ik besteld had na een tijdje

Het heeft wel e ven geduurd voor ik mijn bestelling binnen had Tussentijds werd ik goed op fe hoogte gehouden omdat mijn onderdelen niet op voorraad waren Alles verder keurig binnen gekregen!

Dikke prima

Besteld en al heel snel bezorgd,goede kwaliteit

Snel geleverd en compleet

Goed geleverd

Zeer efficiënt

Het halve Werk levert zeer efficiënt het hele werk

Beste

Fijn bedrijf

Zoals het hoort

Benzine slang is niet geschikt voor benzine

De slang lost op met gewone benzine en staat wel bij geschikt voor benzine

Mijn ervaring

Ja heb een product gekocht en vond dat het slecht omschreven stond waar het product precies voor bedoeld wordt waar door ik nu verkeerd product heb. Voor de rest snelle verzending. Wel aanbevelen alleen wel ff goed kijken bij de producten

Zeer correct

Ik zou jullie aanraden bij collega’s, alleen de tijds duur viel een beetje tegen vior de rest oke

Na telefonisch contact goed geïnformeerd over het product. Daarna aangeschaft en geïnstalleerd.

Heel tevreden

Had een stationaire motor nodig, via Google bij halvewerk terecht gekomen. Duidelijke omschrijving om te bestellen, motor netjes op tijd geleverd. Bij ontvangst de motor voorzien van gepaste olie en brandstof, startte mooi bij de 3e trek, aanrader.

Goede service.

Het volgende gekocht , geïnstalleerd en in gebruik genomem: Professionele all-round broyeur met RVS vermaler 600 Watt. Geplaatst in een bestaande afvoer put voor wasmachine en wastafel in kelder. Reden , riool ligt 1 meter boven de wasmachine. Installatie zonder slag of stoot. Werking perfect. Eenvoudig gezegd , klasse broyeur. Tevens telefonisch contact gehad omtrent kabel lengte. Goed.

Snelle levering; goede prijs/kwaliteit verhouding

prima produkt.

ik heb een rollenketting besteld bij halvewerk.nl, kwalitatief is het een goede ketting. Het enige min puntje is dat er stond dat de ketting met twee binneschakels en een sluitschakel werd geleverd. Bij mij was dat met een binnen en een buitenschakel, maar wel met een sluitschakel.

Prima broyeur. Ik had nog even gebeld voor advies, daarbij werd ik snel, keurig en vakkundig te woord gestaan.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]