Snelle levering en goed verpakt

Snelle perfecte levering vh product !!

Goed product

Snelle service na een telefoontje

uitstekend werkende website, simpel en makkelijk bestellen. Levering snel, betrouwbaar met duidelijke aanwijzingen voor levering en /of ophalen van bestelling. Top.

rare kwalitijd slang!

De benzine slang geeft zo ontzetend af als ie in aanraking komt met benzine dat ik echt zwarte vingers had na het monteren, hoe het met de slang gaat als er ook daadwerkelijk benzine doorheen gaat wil ik niet eens weten! dus meteen weg gegooit! ik wil de shop zelf niet afzeiken maar dit product is waardeloos!

Uitstekend apparaat en snelle levering

Betalen, leveren en gebruiken, alles top!

Voorbij was het een top deal

Ik kende jullie niet maar toch en ik erg tevreden ga zo door

vlot

snelle levering tegen goede prijzen. echter na het bestellen blijven ze vragen hoe je ervaring was, dit is hinderlijk.

Goed geholpen met een paar vragen. Vervolgens bestelling gedaan en erg vlot geleverd

Prima ervaring

snelle, uitstekende service

vandaag besteld, morgen geleverd!

Goede servise traag in verzenden

Je moet de producten niet snel nodig hebben. Want het koste meer dan een maand om 2 poelie's en een v-snaar binnen te krijgen. Voor de rest zijn de kwaliteiten van de producten wel goed.

Pima geregeld

Mijn bestelling snel en netjes geleverd

Perfecte service

Perfecte service snel en goedkoop

Niet echt tevreden

Geen kompleet levering en na levering voorzien van gebruikte onderdelen.

goede klantgerichtheid

prima afwikkeling van de bestelling

Superservice!

Ik bestelde 2 identieke producten. Eentje had een lichte afwijking. Foto gestuurd met een melding. Kostenloos binnen 3 dagen een nieuw product ontvangen.

In twee woorden: GOED GEREGELD.

Snel besteld, snel geleverd

correct

van mijn bestelling was iets niet in stock. eerst 2 dagen wachten . geen probleem. dan werd het 14 dagen wachten.geen probleem. dan werd het 4 maanden. dat werd iets te lang :). onderling overleg gedaan voor een alternatief. backorder tijden zijn mij correct doorgestuurd geweest. iedereen doet zijn job . wat niet in stock is daar kan niemand iets aan veranderen. ik heb nog eens besteld in het verleden en alles was toen in stock en perfect geleverd. kortom nog steeds een tevreden klant die zeker nog bestellingen zal plaatsen

Snelle en vlotte levering

produkt zoals verwacht

Heb er geen factuur bij helaas .

Zeer snelle levering!

Snelle levering, product zoals omschreven en van goede kwaliteit.

Heerlijk bedrijf. Duidelijke instructies. Aanrader!!

Broyeur. Eigen merk . Scheelt slok op een borrel. Vriendelijke lui. NB, mijn gegevens niet voor een mailing of verdere reclame gerbruiken. Ook mijn gfegevens niet doorgeven aan derden.

Snelle levering en correct!!!

Bestelling vandaag gemaakt en de tweede dag naar België gekomen!!! Super. En heel goede prijzen.

Eerste keer bij halfwerk

Zeer tevreden over prijs en kwaliteit,ook snelle levering naar België. Ook eerst via e-mail goede uitleg gekregen.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]