Goede service van alles tekrijgen

Snelle service word goed geholpen en betaalbare prijzen

Hat een koppeling besteld er zat een beetje roest op maar dat maakt niet zo veel uit

Kapot product en geen service!

Pomp gekocht, werkt niet, ( schakelaar is defect) 2 x over gebeld. Eerste reactie koop maar een nieuwe en stuur de oude terug. Bij tweede telefoontje is beloofd onderdeel op te sturen, niet gebeurd. Conclusie ; dit neigt naar oplichting , ze zijn nog niet klaar met mij!

Volgens afspraak netjes en snel geleverd.

De door mij bestelde broyeur snel en in goede orde ontvangen. In het gebruik is het nog te kort om een goede gebruikerservaring te schrijven. De pomp is in ieder geval redelijk geruisloos. Ik had nog nooit van "afterpay" gehoord. Het leek mij wel makkelijk te betalen na dat gebleken is dat alles in orde is. Het was mij niet duidelijk dat hier voor 3,50 in rekening gebracht zou worden. Mogelijk kan dit wat duidelijker worden aangegeven. Verder zeer tevreden. Ik ga zeker een tweede pomp bestellen als reserve.

Goed geholpen en snel geleverd

We wilden een elektromotor aanschaffen. Eerst contact gehad om uit te zoeken welke we het beste konden gebruiken. Na overleg de motor besteld en deze werd de volgende dag geleverd. Top service.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Zeer snelle service

Zeer snelle service

Zeer attent bedrijf met zeer goede service

Na ruim half jaar ging een opvoerpompje kapot, na een telefoontje moest ik wat foto's opsturen en 2 dagen later had ik al een nieuw exemplaar toegestuurd gekregen. Dat is nog echte service

Kort en bonnig SUPPER

Het was de eerste keer en beveel het aan

Geweldige service. Aankoop was inderdaad volgende dag geleverd (in België). Product exact zoals beschreven.

perfect

Wij pompen dagelijks vele liters water weg, voorheen hebben we een andere pomp gebruikt (ander merk) maar deze gaf vaak grote problemen, nu we de pomp van halve werk gebruiken is het probleem opgelost. Ook nog eens snel geleverd en keurig verpakt, wij zijn er blij mee !!

Toilet maler pomp,

Uitstekend product, perfect geleverd

goede service

goede en snelle bestellingen

Ontevreden

Aantal keren zelf moeten terug bellen na belofte dat jullie mij zouden opbellen, geen informatie in verband met ophaling van mijn retour onderdeel, geen e-mail met info wanneer ze deze zouden ophalen, en nu lag het onderdeel klaar voor mijn deur (met retourbon en papier)(omdat ik werk heb en niet de hele dag thuis kan blijven) en hebben ze deze laten liggen omdat het niet in een doosje zat... ik heb klanten maar geen materiaal om mee naar mijn klanten te gaan... En qua communicatie mag het wel iets beter

Duidelijk bij bestelling, snel en correct afgehandeld

Door duidelijke uitleg o er maatvoering bij bestelling direct de correcte V-snaar ontvangen. Ook het keurig melden van enige vertraging van aflevering verdient een duimpje!

Goed en snelle levering

Lage prijzen en snelle levering. Dus top

Hulp en service was top.

Wat vooral heel belangrijk is, jullie werken niet in schemer maar zijn zeer goed bereikbaar. Dat geeft vertrouwen in deze tijd van oplichterijen. En jullie zijn het vertrouwen dubbel en dwars waard.

Binnen 24 uur bezorgd

Na telefoontje duidelijk antwoord welk artikelnummer te bestellen. Daarna volgende dag in huis. Goed geregeld

Zeer te vreden

Vlot correct en alles naar verwachting

Perfect product

Had al eerder een flush gekocht nu een tweede

Ronduit positief.

Mijn keuze voor uw producten gedaan op basis van productbeschrijving en prijs-kwaliteut verhouding. Levering zeer snel en de informatie adequaat , compleet en zorgvuldig. Het spiegelen van de installatie met uw technisch medewerker was nuttig en klantgericht. Ook de instructievideo eenvoudig en doelgericht. Dus wees maar trots op je bedrijf.

Snel en goede levering

Een heel grote groep motoren en onderdelen in een winkel

goedkoop en efficient

goedkoop en efficient

Zeer goed.

Ik heb gebelt over een waterpomp en kreeg zeer goed advies en ben heel blij met me waterpomp. Echt een bedrijf om aan te bevelen.

Super service, vandaag besteld morgen geleverd zelf in België

Super service

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]