Zeer goed!

Overzichtelijke site en snelle levering.

Kwalitatief mooie repeteer starter en snel geleverd.

snel

snelle levering wel is de prijs aan de hoge kant

Perfecte opvolging en tracking

Opbouw website met keuzehulp voorselectie, huismerk en merk, de voor-en nadelen. Super. Voor herhaling vatbaar.

Uitstekende hulp en uitleg hoe op te lossen

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, goed product. Ik moest wel enige aanpassingen doen om de motor op de grasmaaier te plaatsen. De originele Honda motor was stuk. De vervangende motor moest passen volgens de verkoper. Na enig boor en laswerk lukte het.

Geweldige winkel

Om aan te raden

Snelle levering en duidelijk advies

Top ervaring , goed product voor een mooie prijs en personeel die verstand van zaken hebben

Kwaliteit voor goeie prijs, snelle verzending

Diverse brandstof slangen besteld bij halvewerk.nl Goeie kwaliteit voor een mooie prijs. Snelle verzending en een duidelijke site. Top

BEDROG

MAAK EN KEUZE OP DE WEPSITE VOOR EN PROFESSIONALE MOTOR VOLGENS JULLIE ?KRIJG EN SEMIPROFESSIONALE MOTOR THUIS , BEL MET JULLIE EN KRIJG ALS ANTWOORD DAT DEZE DEZELFDE MOTORS ZIJN DIT KAN TOCH NIET WAAROM BIEDEN JULLIE DAN VERSCHILLDE MODELLEN AAN ? BEN AL BLIJ DAT IK GEEN HONA BESTELT HEB WANT DAN KREEG IK OOK EN LONCIN MOTOR???????

Snel en perfect geleverd

Was snel geleverd dus kom zeker nog vaker terug mvg a voermans

Voor de deur gezet

De levering is op tijd gekomen dat is prima maar ze hebben het gewoon voor de deur geplaatst Terwijl ik van jullie een mail gekregen had daar stond in dat ik een legitimatiebewijs moest laten zien Iedereen had het zo mee kunnen nemen En aangezien ik het best veel geld vond bestelling van jullie Vind ik dit erg jammer

zeer goed

betrouwbaar bedrijf als er problemen zijn met een levering wordt dit zeer goed opgelost daarom weer een opdracht geplaatst/besteld. zeer tevreden.

Supersnel en mooie prijs

Gunstige prijzen voor het aanbod. De levering was supersnel: minder dan 24 u!

Uitstekende service

Motor besteld, was niet snel leverbaar onverwacht. De dag erna een vergelijkbare binnen gekregen. Top service!

Goede kwaliteit en een uitstekende snelle levering.

Makkelijk te bestellen, duidelijke beschrijving gewoon een topproduct.

Zeer tevreden.

Topproduct, supersnelle verzending (zelfde dag). Met het paasweekend en sneeuwval toch een week geduurd voor het product er was maar dat is natuurlijk niet de schuld van Halvewerk.

Slecht

Bestel SPA Snaar 2107 en krijg een andere maat V-snaar waar ik niks mee kan.

Alles volgens afspraak afgehandeld.

Ik had nog 1 puntje, omdat ik wist dat ik een extra slangenklem nodig had had ik gevraagd om die toe te voegen. Dat is helaas niet gebeurd. Verder alles goed afgeleverd. Stel dat ik behalve het toilet ook nog 2 andere aansluitingen zou gebruiken, hadden jullie mij dan een extra aansluiting mee kunnen sturen? Ik had nu net genoeg, een toilet en een wasmachine. Met vriendelijke groet, Harry Kerstens.

buitengewoon goed

Ik ben keurig behandeld en de levering was ook netjes verzorgd. Ook vond ik de website goed begrijpelijk.

Goed bedrijf

Een goede service ik dank je voor de garantie

zeer goed

netjes op tijd en juist geleverd

Ik belde over een specifiek product en direct kreeg ik specifiek, deskundig advies.

Na lang zoeken kwam ik via Google uit bij Halvewerk.nl. Ik twijfelde over een type afvalwaterpomp, werd telefonisch direct geholpen en zonder enige aarzeling heel specifiek over de eigenschappen van hun producten. Dat lijkt heel normaal, maar ik weet dat dit met zo'n assortiment bijzonder is en vaak niet direct beschikbaar. Snelle levering en met installatie video eenvoudig voor mekaar.

Super tevreden

Komt alle afspraken na

Keurig

Net bedrijf en vriendelijk!

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]