Heel snel en professioneel leveren

Snelle levering duidelijke website technische dienst nog gebeld met vraag over aansluiten v d hydraulische pomp duidelijke uitleg super vriendelijk

gewoon top

prima service vandaag besteld morgen thuis geleverd nog nooit ni meegemaakt top

Snelle en correcte service. Goede aftersales

Snelle en correcte service. Goede aftersales

Duidelijke communicatie over levering en product.

Al bij een ander een compleet product gekocht. Maar bij toeval op Halvewerk.nl beland. Daar een specifiek onderdeel aangetroffen. Dus nu een reserve product die gemakkelijk te monteren is wanneer bijvoorbeeld trekkoortje breekt. Kan het werk doorgaan.

Alles is naar wens verlopen. Top.

Alles is naar wens verlopen. Zelfs de telefonische info was super.

Goed geinformeerd over het product en moeite gedaan wat ik gevraagd heb

Moet nog gemonteerd worden tzt.

super

Fijn om kwaliteitsmateriaal in enkele clicks te vinden. En nog een Belgisch telefoonnummer ook voor uitstekende support ! Halvewerk staat bij mijn favorieten in de browserbalk

Service en kwaliteit!

Snel, goed en kwalitatief vele malen beter dan verwacht. Klant tevreden, wij tevreden. Zoals wij zeggen “spulleke materiaal”. Volgende keer weer.

Een plezier om daar iets te bestellen.

Ik heb al meer dan 1000 bestellingen gemaakt met de computer maar jullie website is werkelijk de allerbeste die ik al eens gehad heb. Heel duidelijke uitleg voor bijpassende stukken. PROFICIAT!!!

Niet duur, snel geleverd, goede kwaliteit

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snel geleverd.

Alles naar wens geleverd.

alleen jammer dat post nl er een zooitje van maakt

is ok

snel af gehandeld goed

Goed advies en goede service!

Na goed geholpen te zijn via de telefoon heb ik direct op de website mijn bestelling geplaatst en binnen 24 uur had ik de bestelde spullen in huis. Perfect geregeld dus!

Netjes op tijd

prettig bedrijf

Wij hadden een sanibroyeur gekocht die helaas na 1.5 jaar niet goed functioneerde. Na een telefonisch kontakt prettig geholpen en na het toesturen van de foto's werd er zonder moeilijk te doen een nieuwe opgestuurd. Dit alles op een snelle manier.

Goedkoop is soms duurkoop

Kwaliteit van lagers is niet goed bij zware belasting. Het bedrijf is wel direct genegen tot terugname

Hele snelle goede service

Super snel de producten thuis gekregen. Smiddags besteld en de volgende dag om 12 uur in huis! Heel fijn contact, via telefoon en mail als er iets is.

Enerzijds positief

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd. Goed verpakt. Maar mijn bestelling was uiteindelijk niet echt waar ik op gehoopt had. Toen ik mijn bestelling plaatste was het voor mij ook niet echt duidelijk of het wel echt de juiste zou zijn. De benzienedarm was namelijk te dik. De binnenmaat was correct maar de buitenmaat was voor mij te dik. Toch heb ik het product gehouden, voorlopig ook een deel gebruikt maar toch elders een andere gekocht ...

perfect snel en niet duur

Ondanks dat ik maar een kleinigheid bestelde een prima levering. Snel en niet duur

Goed en snel geleverd

Online besteld en was snel geleverd. Wel een herinneringsmail gekregen dat er niet was betaald terwijl het geld wel was overgemaakt .

Vlotte levering, nette prijs voor een Broyeurtoilet en goede service. Er was een klein onderdeeltje stuk (bijna niet te zien). Na kort overleg besloten om de kapotte terug te sturen op hun kosten en 2 dagen later stond de nieuwe al voor de deur. Super!

Snel en keurig verzonden

Snel en keurig verzonden

Keurig geholpen voor een nette prijs

Niks aan te merken

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]