mijn volgend bestelling zeker bij u

zeer goed

heel snel en pakket goed verpakt.

Kwaliteit en netjes op afgesproken datum

Kwaliteit en stipt op tijd geleverd

Prima gegaan

Snelle levering ,goed product

goede service

Had het pakket besteld en de volgende dag al binnen en mooi stevig verpakt maar jammer genoeg weet de koerier het pakket altijd wel te beschadigen dus er waren een paar pakkingen dubbel gevouwen maar dat is niet halvewerk hun schuld, gelukkig is de koppakking niet dubbel

snel besteld en snel geleverd

ik heb gekregen wat ik had besteld en snel.

Eindelijk de perfecte maat benzineslang

Bij Halvewetk heb ik gevonden waar ik al tijden naar zocht, een slang met binnenmaat 4mm en buiten ong 7mm. Mooi soepel materiaal ook, dank jullie wel.

Supersnelle levering

Ruime keuze in website en snelle levering.

perfect

zoals het moet gaan is het ook gegaan gewoon perfect

snelle levering, netjes verpakt en materiaal voldoet aan de verwachtingen

uitstekend product

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Bestelde goederen correct en snel geleverd

Pomp was niet voorradig, ik werd direct op de hoogte gebracht.

Goed bereikbaar, snelle levering!

Eerst een mail dat niet alles op voorraad was. Na telefonisch contact toch alles de volgende dag geleverd.

Mijn ervaring was goed

Alleen een probleem met de rekening mailen ik heeft een paar keer gebeld maar komt gewoon niet aan maar het rare is dat deze mail wel gewoon goed aan is gekomen ik heeft nog steeds geen rekening ontvangen ik ben nu benieuwd

Maxim

Een bedrijf dat echt alle respect verdient, ze zijn erg snel en serieus. Zeer snelle levering, en het product is gegarandeerd op het door u bestelde product.

Super producten met super snelle levering.

Ik heb voor mijn project diverse slangen besteld en dit kwam allemaal keurig verpakt op de juiste datum aan. Producten waren ook conform wat ik hoopte.

super

alles was naar wens super op de beloofde dag

Goeie kwaliteit voor een kleine prijs!

Snelle levering Goeie service Goeie kwaliteit Ruim assortiment

Goed product, prompt verzonden

Positief met een kanttekening. De gebruiksaanwijzing bij de pomp die ik bestelde vind ik uiterst summier. Er wordt niet beschreven hoe het apparaat werkt (in de zin van dat water wordt toegevoerd in een reservoir komt waar een daarin geplaatste pomp met vlotter aanslaat als het water in het reservoir een bepaald niveau bereikt) Daarnaast zitten aan sluitstukken bij maar de wijze waarop je die monteert is onduidelijk. Het lijkt erop dat de aansluit stukken aan de aanvoer kant op maat gesneden moeten worden afhankelijk van de diameter van de toevoerslang/buis. Het afvoer koppel stuk is helemaal onduidelijk qua wijze van aansluiting. Kortom de gebruiksaanwijzing kan veel beter.

heel geweldige service

vrijdag besteld maandag geleverd

toegankelijk en snel, ook telefonisch

toegankelijk en snel, ook telefonisch

Gekregen wat ik heb besteld en reeds de volgende dag geleverd. Product voldoet aan al mijn verwachtingen. Wat wil een mens nog meer?

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]