Goed product, niet duur en heel snel geleverd

Goed product, niet duur en heel snel geleverd

Top producten

Heel snel en juist geleverd als ook de prijs kwaliteit goed in verhouding

Goede en correcte afhandeling

Keurig volgens afspraak geleverd

Keurig volgens afspraak en supersnel!

Snel, duidelijk en mooi geprijsd!

Écht een webshop zoals een webshop hoort te zijn! Voortreffelijk!

Even gebeld over wat ik moest hebben en het kwam in orde en snel geleverd!

Helemaal top

Helemaal top!

Product snel geleverd en zoals beschreven

Kwalitatieve producten snel geleverd en zoals beschreven op de site

perfect

Netjes afgeleverd

De trilplaat is in goede orde afgeleverd op de afgesproken tijd. Het product was goed verpakt en werkt tot zover goed.

Prima ervaring met dit bedrijf

Sanibroyeur ontkalker via dit bedrijf gekocht. Goede prijs en snel geleverd.

Perfecte service en snelle levering!

Telefonisch goed geïnformeerd en geadviseerd. Product bestel en super snel geleverd. Helemaal tevreden.

Ik snap de naam halfewerk wel het is echt maar half werk bijna 3 weken gew8 voor niks

Goedkoop, en snel geleverd.

Zoals het hoort

Duidelijk site. Gemakkelijk en snell bestellen. Mogelijkheid om het op te halen of te verzenden. Gewoon zoals een webshop hoort. Enige nadeel is de stock afbeeldingen op de zelfde producten met een andere maat, zoals een tandwiel, hierdoor is het visualiseren of je het goede product besteld wat lastig aangezien het tandwiel op de afbeelding een andere maat is dan die je besteld.

supersnel geleverd

Zeer tevreden over de levering en het geleverde produkt

top

product zoals beschreven en snelle levering

Onderdelen Honda motor.

De juiste onderdelen, snel geleverd. Dank U.

Geweldig !

Snelle bezorging . Prima !

Snel geleverd.

perfecte info langs telefoon, correcte levering.

Perfect adres voor een "gevorderde doe het zelfer" om zijn grenzen te verleggen aan een eerlijke prijs. Houden zo.

Mijn bestelling niet goed gelezen

Wel jammer om er achter te komen dat mijn bestelling niet compleet was kon mijn werk niet dadelijk afmaken en moest dus nog een dag wachten,de gene die hem geplaats heeft moest nog een keer terug komen om het af te maken.

ZEER LANGDURIGE LEVERTIJD,ZOU WEL WAT SNELLER MOGEN.

LANGDURIGE LEVERTIJD.

Prima, snelle levering en goede product omschrijving

Al meerdere producten bij halvewerk besteld. Duidelijke website, snelle levering en goede product omschrijving. Prijzen zijn ook redelijk tot goed. Zeker gezien het gemak dat we online kunnen bestellen. Niet zoeken naar een zaak in de buurt, Geen tijdverlies kortom zeer gemakkelijk.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]