prima bedrijf,correcte leveringen

al jaren klant,bestel er regelmatig loncin motoren,kwaliteit doet niet onder voor honda,kortom tevreden

Snellel evering goede v-snaar

Snelle levering goede motor

Ik wil u bedanken voor de snelle levering. Het inbouwen in de Canta was redelijk te doen. Heb wel de oude carburateur over gezet.

Verkeerd product geleverd

I.p.v. de bestelde broyeur werd er 5 L ontkalker geleverd. Dit product had ik niet besteld en zag later dat de pakbon voor iemand in Den Haag was. Na telefonisch contact heeft Halvewerk e.e.a. voorspoedig opgelost......dus daar ben ik tevreden over.

Sanibroyeur werkt prima.

Aansluiting ging makkelijk. Slangklemmen wel erg goed aandraaien!

goed en snel

Mijn bestelling werd de andere dag al geleverd

Service en de prijs is goed

Ik had een bestelling geplaatst bij Halvewerk.nl. Kreeg toen even daarna een mail dat het niet op voorraad was en een week zou duren. Inderdaad na een week kreeg ik het pakketje. Helaas was het niet het onderdeel wat ik moest hebben. Contact opgenomen en ze hebben meteen het goede onderdeel alsnog nagestuurd.

Groot assortiment en snelle service

Super ,perfect.

Vlugge bediening ï

Slechy

Nog steeds niks ontvangen na 3 weken

Snelle levering, duidelijke website. En alles snel geleverd

Halvewerk.nl heeft mij veel tijd bespaard.

Halvewerk.nl was voor mij voorheen niet gekend. Door mijn aankoop heb ik tijd, ruimte en vooral heel wat geld gespaard. Uitermate tevreden van aankoop en het geleverde product voldoet meer dan mijn verwachting. Proficiat aan het hele team.

de productomschrijving mag beter

als je iets moet bestelen is niet gemakelijk om te zien of het goede is

Bestellen ging gemakkelijk en de levering werd goed uitgevoerd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing voor het installeren van de sanybroyeur was niet erg duidelijk.

parfait

reçu très vite .Conforme à ma commande.Facile à installer.

Tijdig geleverd

Opvoerpompje dat ik had besteld was op voorraad, is snel geleverd. Het was goed verpakt. Prijs was prima.

Goede hulp bij het uitzoeken van de juiste warmtewisselaar, en snelle levering.

Zie boven

Afspraak is afspraak

V snaar besteld en gelijk de volgende dag bericht dat deze niet voorradig was en het maximaal 2 dagen zou duren voordat ze deze zouden leveren. 2e dag netjes volgens afspraak de V snaar ontvangen. Top

In één woord goed!

Prettige ervaring dat de afhandeling vlot ging.

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending

Mooie website

Goede prijs, goed materiaal, geleverd volgens afspraak.

Duidelijke website, goede prijs, duidelijke afbeeldingen, supersnel geleverd volgens afspraak

Simpele bestelwijze, snelle levering, degelijke kwaliteit

Zocht een broyeur, mede door de reviews de keuze laten vallen op een van halvewerk. De instructievideo's op YouTube zijn zo helder dat instaleren een makkie is. Het enige wat er bij deze broyeur extra geleverd had mogen is een kleine slangklem. Deze heb ik nu uit de tweede doos gehaald, heb er gelijk 2 besteld. Als ik aan de tweede toe ben haal ik er wel een bij de bouwmarkt.

Snelle correcte levering.

Gebruiks aanwijzing kan duidelijker. Heb bij een probleem gebeld en kreeg snel de oplossing.

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]