Goede compacte pomp en snel geleverd

Wij gebruiken hem onder een wasbak in onze schuur. Krijgt het water goed weg over 25 meter lengte. Er was nog even wat verwarring over hoe hij aangesloten moest worden, ben prima aan de telefoon geholpen! Het openen van de bak gaat zeer stroef, wij hebben hem voor installatie geopend en ingesmeerd met vaseline zodat hij straks makkelijker opent.

Advies op maat, perfecte service

Product dat ik had besteld was niet wat ik nodig had. Bij navraag van hun kant toch tot het goede product gekomen.

Snelle en nette levering

In het verleden al eerder de pomp besteld nu reinigingsmiddel. Weer nette en snelle levering

Keurig advies en levering

Halvewerk is makkelijk te bereiken en geven goed en kundig advies. Levering prima op tijd

Snelle , goede en vriendelijke service

Prima service Niets mis mee

Goede levering waarbij logischerwijze gewacht werd op een onderdeel bij de toezending .

Correcte levering van de juiste onderdelen.

Super snel geleverd en zeker een aanrader

Super snel geleverd. Gelijk de volgende dag in huis. Ik had een moterblok gekocht en die zag er super uit en heb ik gemonteerd en me canta rijd nu egt super! Nog nooit zo goed gereden met een canta. Super blij met me aankoop. Ik raad iedereen aan.

prima service

voldoende info gekregen om de juiste aankoop keuze te kunnen maken.

Alleen maar lof!

Ik plaatste mijn bestelling, kreeg onmiddellijk de nodige feedback en correcte informatie. De track en trace feedback is nauwkeurig en mijn bestelling kwam perfect op tijd. De verpakking was alsof je het uit een rek zou genomen hebben en het product wer beter dan gehoopt. Dit is zeker geen halve werk. Dikke merci en proficiat!

Product en levering helemaal top

V-snaar voor John Deere X300R. Veel goedkoper dan origineel en lijkt ook beter over de poelies te lopen.

Snel geleverd en werkt helemaal top!

Super winkel

Ik kreeg een motor die niet volledig voldeed aan de beschrijving op de website en dit werd zonder problemen snel opgelost voor mij door halvewerk.nl.Daarom is deze winkel zeker betrouwbaar en aan te bevelen.

Goede keus, gemakkelijke website en snelle levering.

goede, snelle, betaalbare service en kwaliteitsmateriaal

vorige sanibroyeur (ook van Halvewerk) was versleten. Daarom weer zelfde type besteld. Dag erop geleverd. Half uurtje nodig om te vervangen en alles functioneert weer.

Vriendelijke hulp en snelle levering

Mijn vraag werd snel en vriendelijk beantwoord , Correcte prijs en snel geleverd! Een plezier om bij deze firma iets te bestellen.

Halvewerk doet zijn werk helemaal!

Ik heb een motor met wormwielaandrijving gekocht, snel geleverd, en nu, na een paar weken, is de zaak gemonteerd. Ons tuinhek heeft weer een aandrijving! Na de watersnood in het Schleidener Tal in 2021 had de oude motor het begeven na het onderwateravontuur. Maar waar vind je "einen 3-Phasen-Motor mit Schneckengetriebe"? Gelukkig wist Halvewerk, dat dat in het nederlands een wormwieloverbrenging is, en hebben we al snel passende onderdelen gevonden!

Snelle levering, produkt was makkelijk aan te sluiten, werkt uitstekend.

Goede ervaring. Aan te bevelen.

Uitstekend contact

Ik dacht de verkeerde keuze te hebben gemaakt en wilde een andere (duurdere) broyeur bestellen. Halvewerk.nl gaf aan dat dit niet nodig was. In de verpakking is een dop meegeleverd die de toiletpot ingang in de broyeur afsluit. Klasse.

Vlotte communicatie , snelle verzending

Ik was al een tijdje opzoek naar een oplossing voor mijn hogedrukslang voor mijn hogedrukreiniger en hier gevonden , maatwerk en zeer stevig materiaal !

Top snel tja wat moetje nog meer zeggen gewoon dik tevreden

een supersnelle levering

De aflevering was heel snel en keurig verzorgd

het product direct gevonden prima service

eerste bestelling geplaatst directe verwerking perfecte opvolging snelle levering (zonder meer kost).dus een prima service dan geef ik graag een hoge score , mvg eric

Mijn ervaring is zeer positief.

Voor de aankoop middels de mail contact gehad gehad. Vakkundige informatie gekregen. Montage Loncin verticale motor eenvoudig en de stekkers pasten.

Probleem met levering

PostNL leverde pakket op een ander adres. Deden het nodige zodat ik deze avond het pakket kan ophalen op het andere adres.

Zeer snelle levering

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]