Prima service.

Gebeld ivm vragen. Kreeg direct iemand aan de telefoon. Heel vriendelijk en meedenkend. Prima service.

Betrouwbaar

Topje besteld, zeer snelle levering en precies zoals ik had gehoopt. Erg blij mee.

Mooie kwaliteit, prettige service

Mooi aanbod aan jurken. Goede service bij vragen.

Snelle, correcte levering!

Bij elk kledingstuk staan de beschikbare maten en eventueel ook extra info zoals 'valt ruim'.

Toffe jurken en top service

Zorgvuldig

Goede snelle service,erg tevreden over de kwaliteit van de k Design jurken. Aanrader dus

Super snelle service

Ik ben enorm tevreden over de kleren die ik heb besteld.Vlotte levering,Alles werdt mooi verpakt en zorgvuldig en snel geleverd waarvoor dank

Topwinkel. Zo snel een antwoord als je vragen hebt, ongelooflijk! Je wordt steeds op de hoogte gehouden als je op een bestelling wacht. De leuke kortingen zijn mooi meegenomen. Kortom, geweldige en betrouwbare winkel!

Mooie jurk snelle levering

Leuke jurken, prima service!

Snelle verzending. Leuke collectie. Goed retourbeleid.

Snelle verzending

Blij met mijn nieuwe jurk!

Correcte, snelle levering

Snelle correcte levering, gewoon zoals het hoort !

Altijd weer top!

Superfijne webwinkel met mooie artikelen en fijne service!

leuke fleurig en stijlvolle kleding

Ik ervaar het naast de stijlvolle kleding, Ook de telefonisch advies als zeer waardevol!

Mooie stof en maten kloppen

Omdat ik in pre sale heb gekocht heb ik even moeten wachten op de bezorging. De jumpsuit is precies zoals op het plaatje met goede maten. Bij vragen via de e-mail direct reactie ! Top!

Snelle en correcte levering. Mooie jurken.

geweldige jurkjes voor een topprijs

Heel blij ben ik met de jurkjes! Ook dat er rekening kon worden gehouden met de verzenddatum ivm mijn vakantie!

Altijd super service

Een vlotte samenwerking

Correct

snelle levering, persoonlijke note. Super

snelle levering, persoonlijke note. Super

Geweldige support

Mijn jurk werd door DPD niet geleverd als afgesproken door DPD. Topjurken heeft ervoor gezorgd dat het goed kwam. Joyce was zeer snel met reacties op mijn mails. Dank hiervoor. Het was nl mojn eerste bestelling bij hen. Ga dat met gerust hart weer doen.

Goede pasvorm en kwaliteit!

Na mijn 1e ervaring met K- design is dit steeds mijn 1e keus. Krijg veel complimentjes.

Aparte Top

Mooie Top, apart design. Goede pasvorm en fijne stof. Je voelt je er mooi door

Helemaal top en snel

Het word snel Verzonden en als er een probleem is lossen ze het direct op

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).