Fijne stijlvolle jurken

Mooie jurken en stijlvol. Goede maat viering. Ben er heel blij mee

Vriendelijk snel betrouwbaar

Altijd vriendelijk aan de telefoon Snelle levering. Betrouwbare site

Makkelijk bestelproces, super snel geleverd.

In no time je favorite topmerk in huis

Top jurken heeft een enorme keuze van je favorite merk in de nieuwste collectie. De meeste nog pre order die je toch al kunt bestellen en betalen. Zodra het voorradig is word het je toegestuurd. 9 februarie besteld en vijf dagen later al in huis. Snelle levering en super service!

Fantastisch!

Super mooie kleding en snel verzonden. Echt een aanrader om hier iets te bestellen!

Snelle, correcte levering

Het was de eerste aankoop bij Topjurken. Alles is snel en vlot verlopen. Ik was zeer tevreden.

Alles is altijd perfect in orde

Ik ben super blij met topjurken

topkwaliteit voor een lage prijs

TOP

Wat je ziet krijg je ook en kwaliteit is goed!

Snelle service. Wat je op de site ziet, krijg je ook daadwerkelijk thuisgestuurd. Kwaliteit van de kleding is goed.

Prettige samenwerking

Snelle en goede service.

Ik had een jurk besteld en deze was precies wat ik mij er bij voor had gesteld. Binnen enkele dagen was de jurk binnen. Gewoon erg blij mee. Goede aanbiedingen ook!

snel antwoord op de vragen, snelle levering, mooie korting! Veel keuze.

Snelle levering. Blij met de trui!

Snelle levering. Blij met de trui!

Helaas te klein

De blazer was helaas te klein terwijl erbij beschreven staat dat het ruim valt. Dat was dus helaas verkeerde informatie. Jammer dat je dan zelf mag opdraaien voor de retourkosten van €8,25.

Prachtige jurken precies zoals ik had gehoopt.

Altijd top!

Ik beveel dit bedrijf van harte aan! Mooie producten, fijn contact via de mail en supersnelle verzending!

Mijn ervaring met Topjurken is top!

De bestelling kwam snel en correct aan. De jurk is zoals getoond op de website. Uit de grote keuze kon ik iets moois kiezen. Mooi merk, de jurk zit heerlijk. Kortom: top ervaring.

Een super leuke broek die eruit ziet zoals omschreven

Supersnelle verzending en duidelijke communicatie.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop bij Topjurken. Het contact met de klantenservice was erg vriendelijk, en de verzending verliep supersnel en netjes. Alles was keurig verpakt. Daarnaast is de communicatie rondom retourneren heel duidelijk, wat ik erg waardeer. Al met al een geweldige ervaring. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Snel ontvangen.

Super mooie jurk en snel ontvangen.

Top jurken, top qualiteit

Goede ervaring met Topjurken. Snelle levering, goede service en mooie producten

Mooie broek voor een leuk prijsje

Duidelijke website. Goed ontvangen met een persoonlijk kaartje.

Heel verzorgde verzending

Tot hiertoe oké, Kwaliteit oké, jammer genoeg voor mij te lang. Heb lange jurk terug gezonden om te ruilen voor korte versie. Wacht dus nu op nieuwe zending. Jammer dat ik 18,10€ heb moeten betalen om terug te zenden Grt

Leuke jurkjes tegen een aantrekkelijke prijs!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Zeer snelle correcte levering top

22 Sprendlingenstraat

Oisterwijk 5061KN