top aflevring en bestelling alles correct prima in orde

alles fijn georganiseerd vlugge levering werkelijk perfect

Gewoon hele mooie jurken

De jurken van K dising dragen heel prettig. En voor mij met 1.80 meter en maat 44 , staan ze mooi.

Top goede service mooi verpakt en correct geleverd

Ik ben nog al slank en klein waardoor ik moeilijk mijn maat kan vinden bij jullie xs past altijd en zeer mooi en goede kwaliteit heb mijn zus en schoonzus ook al laten kennismaken met top jurk even enthousiast als ik bedankt super

Prima webshop

Leuk assortiment, goede communicatie en snelle service.

Snel, persoonlijk en zeer tevreden

Na bestelling snel het pakket ontvangen, keurig netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dan is het altijd toch leuker uitpakken. Verder is het blouse ook helemaal goedgekeurd, dus ik ben zeer tevreden met mijn bestelling bij Topjurken!

Alles is heel duidelijk en er is niets teveel

Ik kwam topjaren tegen op de site en ben dat is gaan bekijken Voordien bestelde ik altijd in België dat was prima en de mensen waren heel vriendelijk maar ik wilde toch liever een Nederlands bedrijf en dat vond ik bij Topjurken . Als je iets wil hebben wat niet in hun assortiment zit , geen probleem dan wordt dat besteld Ook is het heel fijn dat er bij een jurk staat of hij klein of ruim uitvalt want dat verschilt nogal eens Dus ik ben blij met Topjurken en hoop nog vele jurkjes te kunnen kopen

Heel erg tevreden

Nette communicatie en snelle levering

Uitstekend !

Mijn ervaring bij topjurken is prima bestelling online en heel snel in huis . Mocht het niet naar zin zijn kan je het terugsturen . Mijn merk is Lizzy en Coco dus retour sturen is er dan niet bij . Kijk altijd uit naar de nieuwe collectie en Topjurken is voor mij de eerste die dit op hun website hebben .

Super snelle levering Mooie kwaliteit. Je vragen worden via de mail snel beantwoord.

Snel gehandeld nadat ik niet via mijn account kon bestellen.

Topcollectie

Snelle levering en goede service.

Snel verstuurd, past goed

Ik ben tevreden over de mooie jurk en de snelle verzending

Het ging prima en snel.

Prima, goed.

Bestelling, bezorging en kwaliteit jurk was perfect.

Alles verliep naar wens.

Netjes verstuurd. Jammer van de verzendkosten ook voor retour. Zou mij wel tegenhouden om nog een keer te bestellen

Snelle levering en netjes verpakt

Jurken zijn snel geleverd. Houden je per mail goed op de hoogte. Helaas moest ik ze weer terugsturen. Omdat ik de jurken mij niet vond staan.

Pracht jurk

Mooie jurk van K design gekocht voor super prijs . Keurig verpakt en snel ontvangen .

Alles was tip top in orde

Alles was tip top in orde

snelle levering en mooie jurken

Super snel geleverd. Ik had de bestelling gedaan vanuit mijn vakantieadres aangezien ik dacht dat de levering wellicht even zou kunnen duren maar het was er al veel eerder dan verwacht. Netjes verpakt en prachtige jurken. Helaas moet er 1 retour omdat deze niet past maar dat ligt niet aan de verkoper.

Waanzinnig blij met jullie kwaliteit kleding

Ik koop veel de K Design jurken en de verpakking is als een cadeau, super mooi en als een luxe product verzonden.

Mijn bestelling heel vlug geleverd en is heel mooi materiaal

Heerlijk strijk- en kreukvrij, mooi materiaal. Fijne pasvorm. Goed ook dat aangegeven wordt wanneer de jurken groter of kleiner uitvallen dan de maatvoering aangeeft.

Super klantvriendelijk.

Ik had een jurk besteld, wilde nog een broek erbij. Even gemaild, gelijk bij mijn bestelling gevoegd, inclusief de korting.

22 Sprendlingenstraat

Oisterwijk 5061KN