De jurk is super!

Ik heb een top jurk.

Supersnelle levering met een persoonlijke touch. Product exact zoals beschreven. Ik ga er veel plezier aan beleven.

Snelle afhandeling

Zo blij met mijn papegaaien jurk. 2 zijde te dragen.

Mooie jurken, supersnelle levering!

Op de site kan ik snel dé jurk vinden die ik zoek én het wordt nog supersnel geleverd ook! Heel blij mee!!

Zéér tevreden klant

Vlotte service. Juiste matentabel. Net zoals op foto. Goed op de hoogte betreft levering.

Top service!

Mijn jurk moest retour.. het contact hierover verliep erg prettig. Levering én service waren bijzonder vlot.

Prima webshop

Mooie artikelen, volgens afspraak prima 80elevering. Snelle reactie op gestelde vragen Goed telefonisch bereikbaar

Snelle levering, netjes verpakt. Jurk K-desighn gekocht. Past precies

Goede ervaring

Ik heb al een paar keer besteld en goede ervaringen. De kwaliteit is goed, alle op tijd en er staat duidelijk bij het product hoe het valt.

Duidelijk, overzichtelijk site van topjurken. Met een goede omschrijving hoe een artikel uitvalt i.v.m. bestellen. Daarbij een snelle en correcte levering, wat je ziet is wat je krijgt.

Goede service, behulpzame werknemers en snelle levering,

Doen wat ze beloven

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Snelle levering, super kwaliteit!

Fijne afhandeling van een bestelling, via mail goed op de hoogte van het verdere verloop van mijn bestelling. Producten altijd van goede kwaliteit!

Uitstekende goede service

Snelle levering, helaas toch niet mijn model. Maar de retourafwerking was echt top!

Topjurken voor leuke prijzen,veel keus

Altijd weer met plezier besteld.

We bestellen hier vaker onze Kleding, altijd weer snel geleverd. Goed verpakt en ze hebben een zeer duidelijke website.

Het woord zegt t al……..topjurken

Snelle levering, netjes verpakt, correcte levering, Super kwaliteit…….ben heel tevreden!

Goede wijn behoeft geen wijn

Snelle levering, doen wat ze beloven, altijd tevreden.

Goede service!

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas waren de jurken te klein. Na retournering stond het geld al binnen enkele dagen weer op mijn rekening. Ook telefonisch goed te bereiken..

Makkelijke site, snelle levering

super snelle service

vragen worden super snel beantwoord zodat ik het juiste kan bestellen en dan heb ik het ook nog heel snel binnen. Geweldig

Fijne website, snelle service

Zoals altijd een fijne shop ervaring. De website is verzorgd. Mooie producten en de artikelen komen snel.

Keurig afgehandeld

Jammer jurk te klein. Volgende keer beter.

Goede service, mooie acties en een supersnelle verzending. Ik raad dit bedrijf aan!!

Super mooie kleding, binnen 2 dagen bezorgd, netjes verpakt, in één woord geweldig, dit wordt mijn site.

22 Sprendlingenstraat

Oisterwijk 5061KN