Klantvriendelijk bedrijf

Ben netjes op de hoogte gehouden per mail zodra ze het kledingstuk voor me weer op voorraad hadden.

Echt top!

Uitstekend, kwaliteit uitstekend, snelle levering

Persoonlijk bedrijf en medewerking

Heel keurig, en vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan en geholpen. Zeker een aanbeveling waard.

Nette service.

Snelle levering,mooie shirts!!

Ik ben al naantal jaar fan van topjurken. Mijn favo merken. Nog nooit iets terug gestuurd

Mooie producten met een passende omschrijving. Dit sluit aan bij wat je koopt.

Zeer leuke jurk besteld

Prima bezorging en afhandeling. Voldoet in alle opzichten aan de verwachtingen

Perfect en goede prijs

Snelle verzending, persoonlijke noot.

Snelle levering en goede service via de mail! Ik raad dit bedrijf aan!

Snelle levering. Mooi verpakt met een persoonlijke noot.

Snel geleverd. Netjes verpakt. Leuke persoonlijk kaartje erbij en boekje van het merk waarvan ik kleding heb gekocht. Dikke prima!

Niks is er teveel en de service is prima. Ik wilde een jurk die niet in hun collectie was , geen probleem, die bestellen we even voor U. Klasse

Super snelle en correcte levering

Ben erg tevreden over Topjurken en zal in de toekomst zeer zeker weer een bestelling plaatsen.

Prima in orde

Fijne website met mooie merken. Bestellen gaat gemakkelijk en de artikelen worden keurig verzorgd toegezonden.

Veel keus. Snelle levering

....

Uitstekende kwaliteit en service, volgende dag in huis.

Miss me jeans zijn prachtige en unieke jeans. Zitten als gegoten. Uitleg bij elke broek, taille, hoogte en welke maat voor jou goed is, klopt perfect.

Supersnelle levering Prachtige jurk

Snelle levering in goede verpakking.

Het was snel bezorgd en goede kwaliteit

Snel bezorgd goede kwaliteit

Prachtig

Prachtige jurk ontvangen van Jane Luska Mooie kwaliteit Snelle levering

Leuke website. Blouse in sale gekocht voor leuke prijs. Snelle levering en netjes verpakt. Helemaal tevreden met mijn aankoop. Enige minpuntje is dat er aan de voorkant van de blouse een kaartje van topjurken vastgemaakt was, dat niet verwijderd mocht worden en dat irritant was bij het passen en niet verwijderd mocht worden. Misschien een volgende keer het kaartje aan de achterkant vastmaken?

Top product en snelle levering.

Handige webshop, mooie aanbiedingen.

Fijne website.

Goede en snelle levering. Alleen jammer als je iets terug stuurd dat je portokosten moet betalen. Ook als je 2 van de 3 producten wel houd.

Snelle bezorging

Snelle bezorging.