Response from the business owner
Goedendag Corina,
Allereerst dank voor de beoordeling.
Graag willen wij u verwijzen naar het mailcontact die wij hierover met u hebben gehad en lichten deze graag nog even toe:
De pluisjes of pillen op kleding ontstaan door de wrijving van de stof. De vezels van de stof wikkelen zich als het ware om elkaar aan de oppervlakte. Hierdoor ontstaan kleine pluisjes. Dit kan gebeuren tijdens het dragen van de kleding als tijdens het wassen. Tijdens het dragen van je kleding ontstaan pillen vooral op plaatsen waar veel wrijving plaatsvindt: onder de oksels, op de ellebogen, in de hals en op het zitvlak (bijvoorbeeld bij jurken en rokken). Of wanneer je met je buik tegen een tafel aan zit of bijvoorbeeld de riem van je schoudertas of autogordel.
Pillen ontstaat altijd na een bepaalde wrijving, pillen ontstaan niet spontaan.
Helaas kunnen we daarom op pillen geen garantie geven.
Wel kunnen wij u hiervoor een handige tip geven welke wij u ook per e-mail hebben gestuurd; Er zijn apparaatjes op de markt waarmee u pillen zeer eenvoudig verwijdert door het zachtjes over de aangedane plek te halen.
Dit apparaatje heet "pluizenverwijderaar voor kleding" en kunt u eventueel online bestellen.
We hopen dat u met deze tip de pillen kunt verwijderen en u nog veel draagplezier kunt beleven van uw jurk!
Liefs Topjurken