Overzichtelijke website, snel geleverd

Ik was op zoek naar jurkjes in een specifieke stof, en was aangenaam verrast door de keuze op de website. Geleverd binnen termijn en ontzettend tevreden over de kwaliteit, ik zou hier zeker nog eens bestellen

snelle afhandeling en levering.

jurk besteld, werd snel geleverd.

Snel, duidelijk en prima

Snelle levering, fijne website. In één oogopslag kun je al zien in welke maat een item op voorraad is.

Snel goede maat kwaliteit top!!!!

Zie hierboven.

Topjurk van super kwaliteit voor een leuke prijs!

Ik ben super blij met de jurk.

Topbedrijf!

Concurrerende prijzen, mooie kwaliteit en van de broek die te klein was had ik het bedrag binnen 2 dagen al weer terug op mijn rekening! Top!!

Let op bij retourneren, dit is voor eigen rekening, doe dit verzekerd!

In mei had ik voor ruim € 300 aan jurkjes besteld. Helaas is bij het retourneren door DPD het pakketje zoek geraakt. Omdat 99% van mijn bestellingen via een retourlabel wordt geretourneerd, heb ik er niet bij stilgestaan om het pakket verzekerd te verzenden. De vergoeding door DPD voor het verloren pakket was dan ook waardeloos, € 18 en je verzendkosten. Let op lieve dames, wanneer dit mis gaat ontvang je gelijk van topjurken dat zij niet aansprakelijk zijn voor de kosten van het verloren pakket. Uiteindelijk werd een coulanceregeling voorgesteld, die met de accountant was besproken. Een vreemd berekend bedrag, waarschijnlijk om de eigen schade zo min mogelijk te houden, nog geen 1/3 van de aankoop in de vorm van een tegoedbon. Let op dat bij Topjurken het retourneren voor eigenrekening is. Doe dit verzekerd, zowel DPD als Topjurken delen niet of zo min mogelijk mee in de schade en kijken alleen naar hun eigen resultaten. Voor mij is dit een bewustwording en bestel niet meer zo gauw via websites zonder een retourlabel.

Keurig geregeld

Levering was op tijd. Jurk paste helaas niet dus teruggestuurd. Binnen een paar dagen had ik mijn geld weer terug en een tegoedbon voor de verzendkosten. Heel goed geregeld allemaal!

Snelle verzending

Ik ben heel blij met de snelle en correcte verzending van mijn leuke Jane Lushka setje! Voor herhaling vatbaar om bij jullie te bestellen

geweldig

ik had voor de eerste keer besteld, snel gevonden wat ik zocht een prachtige jurk van Jane Lushka in het weekend besteld maandag geleverd top was ook netjes verpakt ik ga daar zeker nog eens bestellen.

Mooie kwaliteit en goede service

Mooie jurk van k disign besteld,korting en ook netjes verpakt,aanrader om bij jullie te bestellen

Goede service en makkelijk contact.

Fijn dat t contact makkelijk gaat. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Echt top

Wat een mooi pakket met lief kaartje mocht ik ontvangen. De jurken zijn super mooi helaas ben ik wat gezet hierdoor geen aankoop kunnen doen wat baalde ik was zo mooi

Heel mooi gemaakt

Snelle levering, goed verpakt en duidelijke omschrijving als je het artikel wilt retourneren, heb voor de eerste keer besteld bij Topjurken en blij met mijn uitgezocht artikelen, goed op maat en precies zoals op de foto. Ik houd ze alle drie, Topjurken, Bedankt!

Perfect.

Mijn jurk is super snel geleverd en van prachtige kwaliteit

Snelle levering en altijd direct antwoord op je e-mail.

Na diverse vragen via e-mail en keurig snel antwoord. Bestelling gedaan van een Le Feu hangende openbaarde en volgende dag al geleverd. Zeer netjes en correct.

Prima levering

Nette vlotte verzending. Retour direct afgehandeld.

Voor het eerst bij topjurken besteld en zeer tevreden over zowel de verzending als het afhandelen van één retour.

duidelijke website, prima service !

Duidelijke website en prima service

Makkelijk en overzichtelijke site komen afspraken na. Product is als omschreven.

Snelle service, heel correct geregeld allemaal

Drie jurken besteld, werden snel geleverd eentje voldeed toch niet aan de verwachtingen, maar het retourneren ging al net zo vlot. Kunnen veel bedrijven iets van leren. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Snelle levering.

Super snelle levering.

Top verzending en leuke jurk!

De verzending ging snel, en adequaat jurk was super mooi en van goede kwaliteit

22 Sprendlingenstraat

Oisterwijk 5061KN