Response from the business owner
Goedenavond Carolina,
Dank u voor uw review. Graag geven wij u uitleg over ons retour beleid.
Wanneer u een bestelling bij ons plaatst en deze is niet naar wens, dan kunt u deze uiteraard binnen 14 dagen retourneren. De bezorgkosten die door u betaald zijn bij het plaatsen van de bestelling ontvangt u in zijn geheel terug. Deze betalen wij dus volledig.
Wanneer u iets retourneert betaald de klant de retourkosten (zoals vermeld op onze website). Welke vervoerder er gekozen wordt is geheel aan u. De ene vervoerder is voordeliger dan de andere. U kunt online een vergelijk doen tussen alle vervoerders.
Echter; voor de door u betaalde retourkosten ontvangt u van ons een kortingscode tot max. €6,95 welke u bij een nieuwe bestelling kunt gebruiken. U ontvangt dus een korting van €6,95 op een volgende bestelling!
Dit is een extra service welke wij onze klanten graag aanbieden en vinden het dan ook erg spijtig te lezen dat u hier niet tevreden over bent.
Mocht u na dit bericht toch nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via [email protected]
We wensen u een hele fijne avond toe en hopelijk zien wij u weer terug in onze online shop Topjurken
mvg,
Topjurken.nl