Reactie van het bedrijf
01-08-2022
Beste Miranda,
Mede dank zij uw beoordeling hebben we de wijze van verzenden (en medio September a.s. ook het retourneren) onder de loep gelegd.
We hebben dan ook enkele belangrijke wijzigingen aangebracht.
Graag willen wij u melden dat Topjurken per 1 Augustus 2022 over een postbus beschikt waar klanten hun pakket naar kunnen retourneren. Men kan het pakket bij een PostNL punt afgeven en het label daar betalen of zelf een label aanmaken via PostNL.nl
Een retourlabel aanvragen komt ook op termijn bij ons beschikbaar.
De kosten voor het retourneren blijft voor de klant, maar het pakket wordt met een retourlabel standaard tot een bepaald bedrag verzekerd waardoor we gebeurtenissen zoals de uwe hopelijk niet meer meemaken.
We hopen dat we met de wijzigingen uw vertrouwen in ons bedrijf kunnen terugwinnen.
Mvg,
Topjurken
19-07-2022
Beste Miranda,
Allereerst vinden wij het uiteraard erg vervelend dat uw pakket tijdens het retourproces verloren is geraakt bij de vervoerder. Wij betreuren dit zeer!
Op het retourformulier, welke gedrukt staat op uw factuur en terug te vinden is op onze site, staat vermeld dat degene die een pakket verstuurd verantwoordelijk is voor de juiste wijze van verzenden.
Dit geldt voor ons als webshop, maar ook voor u als klant.
U heeft besloten om het pakket niet verzekerd te verzenden. De extra kosten voor het verzekerd verzenden via DPD is €2,95. Dit is een keuze die ieder voor zich maakt.
Helaas heeft u een niet correct adres ingevuld op het retourlabel waardoor het pakket niet bij ons is aangekomen.
We hebben, zoals u weet, er álles aan gedaan om het pakket te traceren echter is ons dit niet gelukt. Uit coulance (Topjurken is dit niet verplicht) hebben we u een vergoeding ter waarde van €93,55 gegeven omdat u van DPD slechts een klein deel (€22,60) vergoed kreeg.
We vinden het erg jammer dat u met de coulance-vergoeding welke wij u gegeven hebben niet tevreden bent.
Mvg,
Topjurken