prachtige kwaliteit!, mooie kleuren

prachtig model, frisse kleuren en heerlijke travelstof. Krijg veel complimenten Snelle levering, echt een topjurk!

Voldeed aan alle verwachtingen

Snelle levering. Heel netjes verpakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij

Uitstekende service

Kwaliteit zegt genoeg

Mooie Jane lushka broek voor een betaalbare prijs!

Super fijne webwinkel, snelle levering! Top!

Kwaliteits kleding

Mooie kleding , niet de standaard jurkjes en broeken voor een goede prijs.

Topjurken doet zijn naam eer aan

Absolute topjurken! Ok, ook de broeken en blousjes zijn natuurlijk geweldig. Leuke collectie, snelle levering en altijd vriendelijk!

Geweldig!!

Prachtige jurken, goeie pasvorm, en fantastische kleuren!!

Snel en makkelijk! Fantastische website!

Leuke site en snelle levering!

Oke

Alles ok jammer dat mijn jurk te klein voor me was

Snelle en prima levering!

Snel en juist geleverd. Ook communicatie over zending verliep vlekkeloos. Kwaliteit van geleverde jurken is top.

Hele goede ervaring met top jurken

Mooie kleding snelle levering heel blij met m’n jurk

Keurigheid

Het ziet er verzorgd uit! Met een kaartje erbij wordt het heel persoonlijk en dat voelt goed

KDesign jurkje zit fantastisch

Helaas heeft het bijna een week geduurd voordat ik het jurkje bezorgd kreeg. Het jurkje van KDesihgn zit heerlijk en een goede pasvorm heeft het.

Prima geregeld!

Snelle service.

De jurk is geweldig!!

Ik heb al vaker jurken besteld en het is altijd ‘nnsucces!

Snelle service en mooie jurk

Jurk aangeschaft, de maat was top! Ik had de jurk al in drie dagen binnen.

mooi verpakt

Veel keuze

goede persoonlijke emails

Geven een persoonlijk tintje aan de emails. Leuk kaartje bij de bezorging van de jurk.

Geweldige jurken

Goede en snelle levering

Mijn 2 rokken waren er snel Ik kreeg een gratis kado bij mijn besteding,en koos voor oorbelllen Helaas waten deze defect,jammer

Zeer goede en snelle service

Mijn bestelling heb ik snel en netjes ontvangen, erg fijn dat er een persoonlijk kaartje bij zat

Super blij!

Super gave kleding met een mooie kwaliteit voor een mooie prijs. Het is duurder, maar de moeite waard!

Goed!!!

Prima,snel geleverd en netjes verpakt,mijn hartelijk dank hiervoor!

Alles ziet er perfect uit en een snelle levering.

Alles ziet er piekfijn uit, en keurig verpakt..

Artikel geruild moest maat kleiner goede service snelle bezorging top !!

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).