Bestelde artikelen, keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Snelle levering, keurig verpakt!! Mooie kwaliteit jurk!!

Ik bestel vast vaker!! Mooie overzichtelijke site!!!

Mooie kleding met snelle afhandeling en soms fijne kortingen

Zoals boven vermeld

Top Web shop

Altijd snelle levering en afhandeling retouren. Joyce is super vriendelijk en altijd bereid om info te geven zonder koop verplichting.

Netjes verzorgd

Goede website Leuk verpakt, echt een cadeautje. Gratis verzending zou iets lager mogen zijn (€75?). Wel leuk dat je er een cadeautje bij krijgt!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Overzichtelijke website, ruim assortiment, goede kwaliteit prijsverhouding en zeer snelle levering.

TOP!

Altijd snelle verzending, goed ingepakt.

Fijne webshop!

Snelle bezorging, prima kwaliteit goede service!

Goede site met mooi aanbod jurken!

Overzichtelijk aanbod, mooie jurken, ontvang leuke reacties, de jurken dragen fijn. Levering is goed gegaan. Kortom ben heel tevreden.

Snelle levering en correct bezorgd

Geweldig gewoon

Ik vindt topjurken fijn …..jullie hebben geweldige keuze ik hou dan van merk Lizzy & Coco en slaag altijd weer als er van de nieuwe collectie iets is .vorige week alweer dus kijk weer uit zal zomer najaar misschien zijn naar de collectie , Blij dat ik jullie gevonden heb. Mvg Tineke Zorge Wiardi

Goede snelle levering. Netjes verpakt.

Goeden service snel levering

Goed snel levering

Alles perfect

Snelle levering!. 1 jurk retour gestuurd en de betaling stond binnen enkele dagen al op mijn rekening. Top!

ONKLANTVRIENDELIJK!

Als men kleedjes retour zendt , worden er reden gegeven die op niks trekken, om niet terug te moeten betalen, kleedje was te klein was enkel gepast, labels waren los als ik kleedje ontving, nu als reden labels waren los , kan geen retour aanvaarden , wat ben je met een kleedje dat te klein is en tenslotte toch wel 86,90€ kost! Komt dan nog eens bij dat je zelf nogmaals zelf hun retour kosten van 21,90€ te betalen. SCHANDALIG!

Mooie jurk en snel geleverd

Mooie jurk en snel geleverd. Goed verpakt

mooie jurk

de jurk is super mooi en past precies. ook was de jurk snel geleverd in een prima verpakking

Hier mijn favoriete merk jurk besteld. zoals vaker. Deze werd snel geleverd tegen een concurrerende prijs.

Geweldige goede snelle service !

Happy met de snelle service en de reactie

Snelle keurige levering van goede kwaliteit

Goede en duidelijke service

Duidelijke alles aangegeven op website en mails die je krijgt. Prima service

Geweldige service

Had iets retour gedaan en stond de volgende dag al op me rekening

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).