Ik heb besteld, kreeg direct bericht en de jurk werd precies volgens afspraak bezorgd. Helemaal goed dus!

een kunstcadeautje voor me zelf

een vrolijke impulsaankoop in saaie tijden

heerlijk dragend

Deze jurk zit als gegoten. De schilderijprint oogst veel bewondering.

Bezorgen van de bestelling liep correct.

Goede communicatie, op tijd ontvangen, en ik ben content met mijn aankoop.

Snelle verzending. Bestelds broek top!

Prima geregeld

Mooie jurken besteld en prima verzorgd bezorgd. Raad deze winkel zeker aan.

op tijd geleverd , goeie prijs kwaliteit verhouding

een duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit

Top.

Snelle levering.

Mooi jurk, mooi kwaliteit stof

mooie jurken, veel keuze, snelle levering

mooie jurk, netjes verpakt

Bestelling is netjes verpakt en op tijd geleverd.

Net ontdekt en nu al fan! Omdat ik een bepaalde jurk zocht, kwam ik bij Topjurken terecht, waar deze jurk ook nog eens aanzienlijk was afgeprijsd. Meteen besteld en hij werd heel snel geleverd. Netjes ingepakt en een leuk handgeschreven kaartje erbij. Hopelijk komt de collectie voor het nieuwe seizoen snel online!

Mooi assortiment, goed geleverd, mooie merken.

Ik zocht K-design, er was een ruime keuze. Er wordt heel duidelijk aangegeven bij het item welk maat/maten er nog van beschikbaar zijn. Dat scheelt aanzienlijk in het zoeken. De jurk was keurig verpakt en niet verkreukeld.

Positieve ervaring

Makkelijke website, goede prijs en kwaliteit, goed verpakt en snelle verzending. Helaas was het het product te groot en heb ik het moeten retourneren

Mooi aanbod, snelle behandeling

Top jurken biedt mooie merken. Vaak ook met aantrekkelijke afprijzingen. De bestelling wordt snel behandeld en verstuurd.

Broek en blous is goed. Jane juska

Snel bezorgd

voor herhaling vatbaar!

Mijn bestelling werd snel in behandeling genomen,waarna een snelle levering volgde volgens de planning.Het bestelde produkt was helemaal naar wens,

Levering was snel, maar jammer dat je bij retourzending je geld niet terugkrijgt

Helaas worden de retourkosten in de vorm van een retour- tegoedbon vergoed , dat is niet fijn als je op grote afstand woont van Tilburg. Het belemmert mij om hier een volgende keer te bestellen!

Leuke jurken

Goede snelle levering

Hoewel een goede levering maar helaas paste hij niet en moest wel voor retour betalen en wel 7,25 euro vond dat wel veel.

Top jurken, top prijzen en een top service bij topjurken.nl

Was op zoek naar een jurk van Lizzy en Coco en vond een rijk assortiment bij topjurken.nl en was blij verrast door de prijs van de verschillende jurken. Goedkoper dan op de sites die ik tot dan toe tegen was gekomen tijdens mijn zoektocht. Ik kon maar moeilijk kiezen en heb er uiteindelijk twee besteld die beiden aan twee kanten te dragen zijn. Heb ik vier jurken voor nog geen €100,- Top! Ze werden de volgende dag al bezorgd. Blij mee.

Geweldige ervaring met topjurken

Geweldige topmerken Jane Lusaka’s geweldig merk.

Fijne website en snelle levering!

Overzichtelijke website, veel keuze en leuke aanbiedingen. Daarnaast ook een super snelle levering. Kortom: zeer tevreden!

Snelle nette bezorging van 2 prachtige jurken in de uitverkoop

Ik ben zeer tevreden

Exclusief

Allemaal super mooie jurken die je niet overal kunt kopen, ik ben er erg blij mee.

Prima product voor prima prijs

Ook de retour afwikkeling verliep prima.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).