Erg tevreden

Super netjes verpakt met een lieve groet erbij. Hartelijk bedankt. Ik kom graag weer terug bij jullie.

Supersnelle bezorging

Goede website en snelle levering

Prachtige LIzzy&Coco jurk, snelle levering en keurig verzorgd ingepakt!

De kleuren waren nog mooier dan ik dacht!

Helemaal top!

Snel geleverd. Keurig verpakt. Helemaal top! Bedankt!

Mijn stijl, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering.

Nou, afwachten

Heb nog steeds niks ontvangen. Kan aan de drukte liggen, maar....... Jullie zeggen alle artikelen direct uit eigen voorraad te leveren, waardoor jullie een snelle levering garanderen"....."......... Ben benieuwd naar de levering. Beetje mijn geloofwaardigheid naar jullie verloren. Heb vertrouwen in jullie gesteld door alles direct te betalen vooraf. Meer dan €200 !! Ik laat me verrassen. Misschien na afhandeling een betere recensie ? Hoyer

Snelle en goede levering

Prachtige jurk

Ik heb in de drukke december maand een jurk besteld van Lizzy & Coco. Deze was de volgende dag al binnen! De jurk zat goed verpakt en is van mooie kwaliteit.

Goed geleverd maar jammer retourkosten voor eigen rekening

Leuke ervaring van topjurken

Toppie

Directe levering, netjes verpakt met persoonlijk kaartje: Top!

Directe levering, netjes verpakt met persoonlijk kaartje! Top!

Ik ben zeer tevreden ,snelle levering en top kwaliteit.

Mooie produkten, mooie prijzen!

Mooie jurk en trui besteld tegen fijne prijzen. Vlotte levering. Top!

Geweldig!

Topservice en snel geleverd!!

Slecht

Je prijst jezelf uit de online markt als je verouderde collecties verkoopt zonder gratis retourmogelijkheden. Ik had nooit besteld als ik de retourvoorwaarden had gelezen.

Kwaliteit!

Geweldige service !!!

Gewoon top van bestellen tot levering

Heb hier een Lefeu haard besteld, en had hier vooraf nog wat vragen over. Deze zijn telefonisch vriendelijk beantwoord. De uitvoering die ik wilde bestellen, stond niet op de site. Dit was geen probleem en stond er binnen 10 minuten wel op! Verder keurig geïnformeerd over de levering. Hier kan je met een gerust hart iets bestellen.

Netjes verpakt .toch nog snelle levering in deze drukke periode. Jurk super valt op maat en goede kwaliteit, wat jane lushka altijd heeft. Top.

top product, top levering

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij TopJurken bestelde. Dat vind ik ook altijd een beetje spannend. De levering verliep voorspoedig, ik had in no time de spullen in huis. Ik ben prettig verrast door de kwaliteit van mijn levering. Draag de kleding met plezier.

Mooie kwaliteit

Ik heb een blazer van Jane Lushka besteld en deze voldoet aan de verwachtingen! Ondanks de drukte van de decembermaand tijdig geleverd!

Netjes, mooie collectie, snel in huis

en optie achteraf betalen, altijd prettig. Overzichtelijke site, prima!

Zeer snel geleverd

Voor herhaling vatbaar en 20 euro goedkoper dan waar ik de jurk in eerste instantie had gezien

Fijn en snel geleverd tegen aantrekkelijke prijs.

Topservice, topkleding!

Altijd tevreden en er zit altijd iets leuks tussen. Terug sturen is ook geen probleem als er onverhoopt eens iets minder tofs tussen zit. Erg blij met Joyce en met topjurken.nl!

Goede service, deze keer door drukte wat later bezorgd.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).