Snelle levering top

Besteld ,snel geleverd, top producten

Unieke producten. Vlotte levering. Heel leuk dat je voor inpakken kan kiezen en de gratis kaart er bij maakt het helemaal af! Zeer tevreden

Cadeautje verzonden en alles was perfect geregeld.

Geweldige en snelle service!

Mijn bestelling was heel mooi ingepakt! Helemaal super! Zeker een aanrader!

Snelle verzending

Snelle verzending, en product goed verpakt. Een aanrader.

Eén van mijn favorietjes

Eén van mijn favoriete webshops voor kleding/accessoires van zoon en dochter! Leuk assortiment en snelle levering. Ook achteraf betalen is fijn.

Super blij! Snel, netjes en verzorgd. Aanrader!

Super netjes, snel en verzorgd geleverd! Top!!

Mooie spullen, prima service!

Het t-shirt dat ik bestelde, kwam binnen in de verkeerde maat. Telefonisch overlegd (zeer plezierig te woord gestaan) en binnen 2 dagen heb ik de juiste maat gekregen!

Kwalitatief en snel

Mooi assortiment. Dit keer was er wel vrij veel out of stock, dat maakte het kiezen lastiger. Leuk dat jullie ook mooi inpakken en er een kaartje gratis bij doen. Erg snelle levering. Naam van de winkel vind ik persoonlijk minder sterk.

Super snelle levering

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Goed assortiment en super snelle levering. Ik ben helemaal blij.

Precies zoals omschreven op de website, prima service en snel geleverd

Fijn p r nodigt

Snel geleverd goed verpakt mooie spullen

Super snel vier opvouwbare kratjes in huis van goede kwaliteit die er ook nog eens leuk uitzagen. Wat wil je nog meer?

Was een cadeautje voor een pasgeboren babytje en dat is goed bezorgd

Precies zoals ik dat ook verwacht, snelle versturing na bestelling

Heel mooi

Mooi als kadootje ingepakt.Zeker een aanrader!

Keurig en snel geleverd

Netjes en vooral snel geleverd

Hippe leuke winkel

Leuke artikelen Snel geleverd en mooi verzorgd

Leuke kleertjes voor baby. Mooi verpakt met gratis kaartje. Prima service

Mooi assortiment, duidelijke webshop, vriendelijk, snelle levering. Kortom alles prima in orde.

Heerlijke webshop

Assortiment en service zijn top! Zeker in deze Corona-tijd is de inpakservice met kaartje heel fijn!

Super service!

Na een fout van mezelf werd het na 1 mailtje opgelost met daarbij super goede service. Nogmaals bedankt en ik zal zeker vaker bij jullie shoppen. Groetjes Brenda

Snelle levering, keurig verpakt!

Niets op aan te merken, allemaal keurig!

Leuke website, snelle bezorging, leuke producten. Voor kraamcadeautje, rechtstreeks naar de kersverse ouders laten bezorgen, dus zelf niet kunnen zien, wel enthousiaste reactie van de ontvanger gekregen. Fijn dat het ook ingepakt kon worden met een kaartje erbij.

Snelle levering en goede klantenservice

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. Toen bleek dat ik de verkeerde variant had ontvangen van haarclipjes, heb ik een mail gestuurd. Ik kreeg snel antwoord en omdat de juiste variant niet meer op voorraad was wilden ze het geld terugstorten. Niet nodig voor mij, maar wel goede service.

Goed!

Goede service, snelle levering, leuke korting voor vaste klanten!

Haltestraat 82

4411NH Rilland

Over Ikbenzomooi.nl lifestyle voor baby's & kids

DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.