Heb hier meermaals besteld en altijd snelle service!

De print van mijn fles was niet zo mooi gedrukt

De print van mijn fles was niet zo mooi gedrukt. Maar ik kreeg een mooie compensatie hiervoor.

Uitstekende service

Fijne service

Laatst won ik een mooie sjaal via ikbenzomooi.nl helaas was de kleur van mijn keuze niet op voorraad dus mocht ik het bedrag van de sjaal ook omzetten in shoptegoed. Super lief! Ik kon helaas niet kiezen uit al het leuks dus ik heb maar wat meer besteld 😁🤣 Goede levering en netjes verpakt, top!👌🏻

Snelle levering, super tevreden.

Mooie site

Mooie site met leuke artikelen

Amazing experience.

Ordered a few things for our family in the Netherlands and the delivery was very fast, beautifully wrapped ( ordered their wrapping service ) and very quick response from customer support.

Goede en snelle service

Groot leuk assortiment met weer eens wat anders dan de standaard kadootjes. Ik heb erg leuke dingen voor onze baby van zeven maanden gekocht. Erg blij mee.

Mooi aanbod en goede service.

De website heeft een leuk en divers aanbod. Daarnaast is de levering snel, wordt het heel leuk ingepakt en voel je je als vaste klant gewaardeerd.

De levering was snel en verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar .

Het is een prachtige slaapzak met heel veel mogelijkheden. En snel geleverd

Super leuke kinderspulletjes en een top service!

Ik heb hier al meerdere keren iets leuks besteld voor mijn dochters. Als je een cadeautje zoekt dan kun je het hier zeker vinden!

Prima product, snelle levering!

Erg goed

Een snelle levering. Het was als cadeautje en heb ervoor gekozen om het in te pakken. Het zag er prachtig uit!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Heel snel geleverd en we zijn heel erg tevreden

Goed!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Alles is gewoon goed verlopen. Tevreden dus.

Snel en kooie producten

Prettig

Hele snelle levering en mooie producten

Een cadeau dat wegens omstandigheden haast had, is de volgende dag geleverd. Heel fijn!

Netjes ingepakt en op tijd bezorgd

Nvt

Top snel in huis

Makkelijk bestellen. Snel geleverd!

Leuk dat ik vanaf nu ook standaard korting heb!

Ik zocht wat ik vond. En zelfs in de drukke december maand was het de volgende dag al in huis. De badletters zijn nu al favoriet bij mijn dochter.

Snelle levering, mooi verpakt.. Heel tevreden

1e bestelling bij "ik ben zo mooi", maar ga ik zeker vaker doen. Nu leuke korting kunnen pakket i.v.m. "blackfriday", pakketje werd snel verstuurd en duidelijke communicatie hierover.

Netjes en leuk assortiment

Leuk assortiment, snelle levering!

Haltestraat 82

4411NH Rilland

Over Ikbenzomooi.nl lifestyle voor baby's & kids

DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.