Makkelijk, snel en zorgvuldig

Op Ikbenzomooi.nl kon ik vanuit Amerika makkelijk cadeaus bestellen voor mijn zwangere zus. Betalen met VISA was mogelijk en veilig. Verzending was zorgvuldig, leuk ingepakt en kwam op de aangevraagde datum aan.

Super snelle levering

Super snelle levering met een lief kaartje erbij! We zijn er erg blij mee!

Communicatie verloopt goed, snelle verzending, producten netjes verpakt! Helemaal top!!

Leuke spullen snel in huis én niet duur

Prachtige Mandjes besteld tegen een zeer schappelijke prijs. Volgende dag al bezorgd in een hergebruikte doos. Mooi dat dit hergebruik ook dmv een leuke sticker werd aangegeven.

Snel geleverd en mooie kleding

Snel geleverd, goed verpakt en duidelijke communicatie op de website en per mail. De slaapzak slaapt ook heerlijk hebben we ondervonden.

super snelle levering

Mooi product en super snelle levering toppie

Super: aanrader!

Snel geleverd en fantastisch ingepakt! Mooie spullen en veel keuze

Snelle levering, prachtig ingepakt! Een cadeautje om te krijgen;)

Top.

Snelle levering en mooi ingepakt.

Snel en top

Zondagavond laat besteld en kon het maandagochtend direct ophalen. Heel snel! Meteen gepast en ter plekke nog een andere maat genomen. Kon allemaal. Super!

Snelle levering, goed ingepakt!

Heel leuk

Super leuke kaartjes. Goed verpakt. Een daverend succes.

Heel mooi spullen

Ik ben hartstikke tevreden. Ik raad deze site zeker.

Snelle service en leuke goed geprijsde kleding

Snel verzonden en ook nog eens voor een super prijs, ben erg tevreden

Prima service, leuke producten

In 1 woord: top!

Leuke spullen en geode service. Kort na de bestelling bericht ontvangen dat nog info ontbrak. Meteen verstuurd naar Frankrijk en binnen 3 dagen afgeleverd. Ontvanger is er heel blij mee!

Super snelle verzending en klantenservice, top!

Snelle verzending en hele snelle reactie op mijn vraag via de mail! :) Aanrader!

Goede en snelle service.

Erg fijne webshop. Ook telefonisch goed geholpen over de maatvoering. Erg behulpzaam en meedenkend. Bedankt.

Super snel geleverd

Ik had meerdere cadeaus en ze waren allemaal super mooi ingepakt. 1 min puntje, ik mis cadeaus voor de papa's.

Snel, klantvriendelijk en persoonlijk

De jas die ik graag wilde was in de nodige maat uitverkocht. Na vraag over de levertijd bleek de jas binnengekomen met een retour. Mijn bestelling is dezelfde dag opgestuurd en de dag daarna ontvangen. Heel blij mee.

Perfecte ervaring bij de eerste bestelling.

Snelle verzending en een correcte afhandeling. Heel tevreden dus.

Ik heb een kraamcadeau besteld en dat was zo mooi ingepakt.

Goede service en snelle levering

Hetgeen ik besteld heb was netjes ingepakt en snel binnen! Dat maakt dat ik zo weer iets via deze site zou bestellen.

snelle service

Goede kwaliteit van de producten en een snelle afhandeling van mijn bestelling!

Haltestraat 82

4411NH Rilland

Over Ikbenzomooi.nl lifestyle voor baby's & kids

DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.