Pluspunten
Snelle levering Goede nazorg en service Leuke producten
Dankjewel voor je súper mooie review! Hier worden we blij van. We baalden echt dat het spaarpotje beschadigd was aangekomen. Gelukkig konden we het op deze manier voor je oplossen. Nogmaals dank voor je mooie complimenten en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je bestelling. Hopelijk tot ziens!
Pluspunten
Snel geleverd en genoeg op voorraad
VerbeterpuntenDe prijs is wel wat aan de hoge kant.
Dankjewel voor je super mooie complimenten en natuurlijk ook voor je verbeterpunt. We richten ons op merken die kwaliteit leveren, daar zijn ook de prijzen op gebaseerd. Wel proberen we verschillende prijs categorieën aan te bieden, zodat er voor iedereen wat te vinden is. Nogmaals dank voor je bestelling en je review! Fijne dag en hopelijk tot ziens op ikbenzomooi.nl
Retourvoorwaarden niet duidelijk. Ik heb 16,40€ retourkosten moeten betalen omdat ik geen gratis retourlabrl kon vinden op jullie website. Niet duidelijk, want ik heb dit voor bestelling nagekeken en dacht gratis te kunnen retourneren voor het geval ik de tas in het echt niet mooi vond. Grote teleurstelling.
Goedemorgen Sara, Bedankt voor je reactie. Jammer dat je ervaring met het retourproces negatief is. Er staan inderdaad geen gratis retourlabels op onze site. Je kan een mailtje naar ons sturen en dan sturen we jou het label toe. Dit is terug te lezen op de retourpagina: https://www.ikbenzomooi.nl/nl/bezorging-en-retourneren/informatie-en-voorwaarden/. Deze is vanaf elke pagina te bereiken via de knop "Achteraf betalen en gratis retourneren*" retouren bovenaan de site. We doen ons uiterste best om alles duidelijk te vermelden. Het spijt mij dan ook om te horen dat je de benodigde informatie niet hebt kunnen vinden. Uit coulance heb ik daarom de helft van de retourkosten aan je teruggestort.
Bedankt voor je leuke bestelling en ook voor deze mooie review. Veel plezier ervan en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Leuk dat je gekozen hebt om bij ons een luiertas te bestellen en je tevreden bent. We zijn super blij met je review en hopen dat je veel plezier hebt van de tas.
Super mooie review! Tof, dankjewel. Veel plezier van de sjaal en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Super mooie review! Dankjewel, we hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. Je bent van harte welkom om nog eens bij ons langs te komen op ikbenzomooi.nl
Dankjewel, wat een super mooie review. Daar worden we super blij van. Veel plezier van je bestelling en hopelijk zien we je nog eens op ikbenzomooi.nl
Wauw! Super mooi cijfer, dankjewel! We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Erg leuke spullen ook voor volwassenen!
VerbeterpuntenErg leuk en schattig bedrijf. Mogen ook wel spullen voor kleinere prijzen.
Top om te horen dat je ook ons assortiment voor volwassenen leuk vind. Bedankt voor je tip, dat is een goed punt. We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Dankjewel!! Tof om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk zien we je nog eens op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede service.
Super leuk om te lezen dat je de service en levering waardeert en dat je al vaker klant bij ons bent geweest! Dat vloerkleed is zo tof, heel veel plezier ervan. Hopelijk tot ziens op ikbenzomooi.nl
Dankjewel! Veel plezier van de longsleeves. Hopelijk zien we je nog eens op ikbenzomooi.nl
Dankjewel! Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot ziens op ikbenzomooi.nl
Dankjewel voor deze super mooie review. Veel plezier van je bestelling. Hopelijk tot ziens op ikbenzomooi.nl
Thank You! Veel plezier van je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Top, het was een verrassing en wat er in zat voor €20,- was leuk. Papa was echt blij verrast
VerbeterpuntenIn plaats van 2 dingen, kunnen er ook wat meer kleinere dingetjes in.
Super leuk! Surprise boxen zijn altijd lastig, maar ook super leuk om te maken. Ik ben blij dat je hem leuk vond. Bedankt voor de tip, dat nemen we mee! Veel plezier ervan en hopelijk zien we je nog eens op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Zo leuk om te lezen dat je onze prijzen en levering waardeert. We zijn blij met je als klant. Veel plezier van de jas. Hopelijk zien we je nog eens op ikbenzomooi.nl
Tof dat je de roze loopwagen bij ons hebt besteld. Hopelijk heb je er veel plezier van. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Biedt de actie die ook in de webshop van het merk zelf geboden wordt (midseason sale van Tumble ‘n dry, oktober ‘18). Snelle levering, track and trace mogelijkheid. Uitgebreide webshop met mooie merken.
VerbeterpuntenGeen.
Dankjewel, wat een complimenten. Super leuk om te lezen. Veel plezier van je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Mooie site mooie merken
VerbeterpuntenLevertijd was ruim anderhalve week in plaats van vandaag besteld volgende dag in huis
Dankjewel voor je review en mooie complimenten! Ik begrijp dat het balen is dat de levertijd langer is, dan dat wij hadden aangeven. Helaas zijn we in het bezorgen altijd afhankelijk van een derde. Wij versturen pakketjes altijd nog dezelfde werkdag, tenzij je een product met levertijd hebt. Nogmaals excuses dat het bij jou wat langer heeft geduurd. We hopen je graag nog eens terug te zien en veel plezier van je bestelling.
Pluspunten
Hele goede communicatie, ze is erg behulpzaam
VerbeterpuntenIk weet nog niet hoe de kwaliteit is, maar daar heb ik al het vertrouwen in.
Dankjewel voor je aankoop. Ik denk wel dat je de sleutelhanger misschien bij iemand anders hebt gekocht? Bij ons kocht je Snap! Fotograferen. Dankjewel voor je vertrouwen en we zien je heel graag nog eens terug.
Wauw, dankjewel! We zijn blij met deze review. Hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Mijn kaartje is nooit aangekomen in het ziekenhuis :(
Bedankt voor je beoordeling. Wat ontzettend vervelend. Het is wel direct na het bestellen verstuurd. Mijn excuses hiervoor. Ik stuur je een persoonlijke mail om het op te lossen.
Pluspunten
Top. Er was iets fout gegaan en het is keurig (en supersnel) opgelost. Dank daarvoor!
VerbeterpuntenWanneer iemand 7 x hetzelfde item besteld met de vraag verschillende kleuren te leveren zou vooraf overleg fijn zijn als dit niet lukt.
Dankjewel! Heel graag gedaan. Er was inderdaad iets mis gegaan. Heel veel plezier van de items!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.