Pluspunten
Ik heb geen ervaringen met negatieve nazorg ed omdat dit niet van toepassing was. Het pakje wat i heb besteld was net zó leuk als het op de foto overkwam
VerbeterpuntenTot nog toe geen
Zo leuk om te lezen! Dankjewel! We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Mooie en leuke spullen, snel bezorgd.
Thank You! Super tof dat je blij bent met je bestelling. Veel plezier van je items en we zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Super bedankt voor deze review! Worden we heel blij van. Veel plezier van de drinkbeker. Fijne dag en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Alles positief, geen enkele negatieve ervaringen. Ga zo door!!
Heel leuk om te lezen dat je ikbenzomooi zo positief hebt ervaren. Heel veel plezier van de items! We zien je graag weer terug!
Pluspunten
Goede communicatie bij vragen
Super bedankt voor deze review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over de communicatie. We helpen je graag en zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Dankjewel! We zijn blij met jouw als klant. Heel veel plezier van je bestelling. Hopelijk tot ziens bij ikbenzomooi.nl
Verbesserungspunkte
Das Paket ist leider auch nach einer Woche Wartezeit nie bei mir angekommen - schade, es sollte ein Geschenk sein...
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Ich habe Ihre Bestellung angenommen und festgestellt, dass sie geliefert wurde. Da wir aus den Niederlanden liefern, dauert das manchmal etwas länger. Ich entschuldige mich dafür. Ich hoffe, das Geschenk ist immer noch erfolgreich?
Pluspunten
Snel alle leuke items in huis. Zag er goed uit.
Thank You! Goed om te horen. We zijn blij met je review, heel veel plezier van je order. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Heel erg fijn dat je bezorgtijden kunt invullen. Super snelle levering.
Wauw! Hier worden we heel erg blij van. Leuk om te lezen dat de rugzak aan je verwachtingen voldoen. Hopelijk heeft je dochter veel en lang plezier van de rugzak. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Dankjewel voor je review! We zien je heel erg graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Dankjewel! We zijn blij met je review. Veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Leuke site!
VerbeterpuntenM’n winkelkarretje is steeds leeg als ik later terugkeer. Kan het niet blijven staan?
Dankjewel! Goed dat je dit aangeeft. Als het goed is, blijft je winkelmandje gevuld als je bent ingelogd op je account. Veel plezier van je items en we zien je graag nog eens terug. Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben, laat het me dan even weten.
Dankjewel voor deze super mooie review! Veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Goede service,grote keuze,leuke dingen voor onze kleintjes.Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Wat een toffe complimenten! Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. Hopelijk heeft je kleinzoon veel plezier van de rugzak. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Wauw! Wat een prachtige review. Dankjewel! Wij worden hier ontzettend blij van, hopelijk ben jij net zo blij met je bestelling. Veel plezier en we zien je heel graag nog eens terug.
Just Thank You! Veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens op ikbenzomooi.nl
Dankjewel, hier worden we blij van! Veel plezier van je bestelling en heel graag tot ziens.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van de produkten
Thanks voor de mooie review. Leuk om te horen dat de omschrijvingen aan je verwachtingen voldoen. Heel veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Dankjewel voor deze super mooie review! Heel veel plezier van de ketting en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
klantgerichte service, klasse!!
Dankjewel! Heel erg graag gedaan! Tof dat je al vaker bij ons hebt besteld. Veel plezier van je bestelling en heel graag tot ziens.
Dankjewel voor deze super mooie review! Oh, oh, oh het ging inderdaad een paar keer mis -waar we heel erg van baalden- gelukkig is alles toch nog goed gekomen. Dankjewel voor je vertrouwen, we zien je heel graag nog eens terug!
Dankjewel! Hier worden we blij van. Nogmaals dank en veel plezier van je bestelling.
Pluspunten
Mooie producten en goede prijs
VerbeterpuntenOp de site kon ik kiezen voor bezorgen zaterdagmiddag of zsm. Ik had zsm gekozen en de bestelling werd helaas pas op maandag bezorgd.
Wat een super mooie review, dankjewel! De fles is inderdaad niet vaatwasser bestendig. De flessen zijn wel super mooi! Op zaterdag worden er bij ons geen pakketjes verzonden en op vrijdag avond niet meer na 9 uur. Mocht je hierover nog vragen/opmerkingen hebben, mail of bel gerust! We zien je heel graag nog eens terug.
Pluspunten
Snelle levering en voldoende keuze aan producten. Goede kwaliteit.
Dankjewel! Fijn om te lezen, dat alles goed is gegaan met de levering en dat je genoeg keuze hebt gehad in ons assortiment. De unicorn knuffel is echt super tof, hopelijk heb je er veel plezier van. We zien je heel graag nog eens terug.
Pluspunten
Heel vriendelijk! en goede service
Wauw! Just thank you! We worden heel blij van reviews als deze. We zien je graag nog eens!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.