Dankjewel voor deze super mooie review! Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling. We zien je heel graag weer eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering Er wordt duidelijk aangegeven wat wel en niet in de voorraad is. Kortom je weet waar je aan toe bent als je wat besteld.
Wauw! Dankjewel, super leuk om te horen dat alles duidelijk voor je was tijdens het shoppen op onze site. Ik zie dat je voor de eerste keer klant bent bij ons, we zien je heel graag nog eens terug.
Pluspunten
Alles is prima verlopen
Dankjewel voor deze hele mooie review, we zijn blij dat alles goed is verlopen. Hopelijk zien we je nog eens op ikbenzomooi.nl
Super mooie review, dankjewel! Heel veel plezier van je aankopen en we zien je heel graag nog eens terug.
Wauw! Wat een mooie review en leuk om te zien dat je al vaker bij ons hebt geshopt. Veel plezier van je bestelling en hopelijk zien we je nog eens op ikbenzomooi.nl
Just Thank You! Wat een mooie review, daar worden we heel erg blij van. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle bezorging en keurig verpakt heel tevreden
Wat super leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze manier van verpakken en bezorgen. Dankjewel voor deze mooie review! We zien je heel graag nog eens terug.
Dankjewel voor deze super mooie review! Heel veel plezier van je bestelling en we hopen je heel graag nog eens terug te zien op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Klantvriendelijk, snel
Dankjewel voor je review! We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Creditfactuur ontvangen, echter zonder uitleg waarom het artikel niet geleverd kan worden.
Hartelijk dank voor je review! Ik heb je order er even bij gezocht en als het goed is hebben we jou via de mail op de hoogte gebracht. Misschien is de mail in je ongewenste inbox terecht gekomen? Mocht je nog contact hier over willen hebben, mag je ons altijd even bellen/mailen of chatten. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Wauw! Just Thank You! We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Mooie producten voor leuke eerlijke prijzen.
Dankjewel voor deze super toffe review! Heel erg veel plezier van je bestelling. We zien je graag nog eens terug.
Pluspunten
We waren specifiek op zoek naar een eenhoorn hangertje. We vonden een erg mooie op jullie site. Levertijd was snel, dat was fijn. Het wordt erg gewaardeerd dat er een nieuw hangertje wordt toegestuurd. Goede garantie/service!
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het hangertje was niet wat we verwacht hadden voor dat geld. Onze dochter heeft de ketting zaterdag gekregen en vanochtend zagen we dat het eenhoorntje erafgebroken was. Erg kort plezier van gehad dus.
Dankjewel voor je review! Wat ontzettend jammer, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik ga je een nieuw hangertje toesturen. Hopelijk heb je daar langer plezier van. We zien je heel graag nog eens terug.
Thank You! Heel veel plezier van de buggy, hij is zo tof. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Wauw! Thank You. Heel erg veel plezier van je bestelling en we zien je graag terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Prettige service, goede communicatie. Pakketje 1 dag later al in de brievenbus en met zorg behandeld.
VerbeterpuntenGeen.
Zo leuk om te lezen! Dankjewel. Heel erg veel plezier van dit armbandje. We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering, zelfs een product waarop de naam nog gedrukt moest worden
VerbeterpuntenEr was erg veel uitverkocht op de site.
Wauw! Wat super leuk om te horen. Heel graag gedaan. Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling. Voorraad wordt zo snel mogelijk weer aangevuld. We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Netjes afgehandeld heldere communicatie was een sale dus mooie prijs te kort in bezit om kwaliteit te kunnen beoordelen.
Dankjewel voor deze super mooie review! We zien je heel graag nog eens terug.
Pluspunten
Mooie prijs, ook redelijkheid voor verzendkosten naar België.
VerbeterpuntenDe verf onderaan de thermos was lichtjes afgebladerd. Niet leuk, maar ook niet erg genoeg om daarvoor terug te sturen.
Dankjewel! Wat een mooie review. Jammer om te horen dat de verf van de thermos fles licht is afgebladderd. Ik stuur je even een mailtje, met een code van 10% korting op je volgende bestelling. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Duidelijke website en snelle afhandeling
Wat een mooi compliment. Dankjewel! We zien je heel graag nog eens terug. Veel plezier van het rugzakje!
Wat een mooie review! Dankjewel. Heel veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Leuke website Snelle levering
Thank You! Wat tof om te lezen dat je onze website positief hebt ervaren. We zien je heel graag nog eens terug en we hopen dat je veel plezier hebt van het shirtje.
Dankjewel, ook dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. We zien je heel graag nog eens terug, veel plezier van de sokken!
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering en goede service!
Wauw! Dankjewel, wat een super mooie complimenten. Veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Dankjewel voor deze super mooie review! We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.