Super bedankt voor deze prachtige review! We zijn blij met jou als klant. We zien je graag nog eens terug.
Pluspunten
Super snelle levering en heel goed verpakt. Duidelijke en overzichtelijke site.
VerbeterpuntenGa zo door!
Thank You! Super dat je ikbenzomooi zo positief hebt ervaren. Veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug.
Dankjewel! Leuk om te zien dat je onze site zo positief hebt ervaren. Veel plezier van je bestelling, we zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi
Wauw! Dit vinden we super leuk om te bekijken. Dankjewel! We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi
Pluspunten
Hartelijk bedankt voor deze super mooie review! Worden we ontzettend blij van. Heel veel plezier van deze mand. We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi
Pluspunten
Goede website, veel verschillende producten, goede prijs goede leveringsvoorwaarden.
VerbeterpuntenGeen
Ontzettend bedankt voor deze super mooie review! Tof om te horen dat je tevreden bent. Heel veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Ik stuurde een mail met de vraag of het product (3D gipsafdruk) ook te doen was voor een hondenpoot en kreeg vrijwel direct antwoord van hen.
Dankjewel voor deze super mooie review. Hartelijk bedankt voor je reactie, we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Jammer dat het niet wAs ingepakt in cadeaupapier terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat het een cadeau was.
Dankjewel voor deze mooie review. Wat vervelend dat het niet was ingepakt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Excuus voor het ongemak. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Zeer snelle levertijd.. goed en stevig verpakt! Heldere site waar ik duidelijk kon vinden wat ik zocht.
VerbeterpuntenIk had zelf het rugzakje iets groter verwacht, maar ik had zelf niet goed gekeken
Dankjewel voor deze super mooie review en de complimenten. Jammer dat het rugzakje een beetje kleiner was dan je had verwacht. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Dankjewel voor deze super toffe review. Veel plezier van je bestelling en we zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering! SERVICE!!
Hier worden we zo blij van! Dankjewel, dat je klant bij ons bent, we zien je heel graag nog eens terug. Veel plezier van je bestelling.
Pluspunten
Leuke site met veel mooie en uiteenlopende kinderspulletjes.
VerbeterpuntenSite werkt soms traag. Hoge verzendkosten voor relatief goedkoop product.
Dankjewel voor dit mooie compliment. Wat vervelend dat de site een beetje traag is, hopelijk is het nu opgelost? Mocht je daar nog vragen/opmerkingen over hebben, mag je altijd even contact met ons opnemen. Dan kijken we er even naar.
Pluspunten
Wat een leuke producten allemaal. De tassen die ik uiteindelijk voor mijn zoontjes heb besteld, bleken in het echt nog leuker te zijn dan op de foto. En de bestelling werd ook nog eens ontzettend snel verzonden. Zeer tevreden klant hier
Wauw, wat super leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Dankjewel! Hopelijk heb je heel veel plezier van de rugtasjes. We zien je heel graag nog eens terug.
Super mooie review, dankjewel. Veel plezier van de rugtas. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Just Thank You! Hier worden we blij van. Veel plezier van de shoppers. We zien je graag nog eens terug.
Super mooie review, dankjewel! Heel veel plezier van je bestelling. We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Dankjewel voor deze super review! Super leuk om te horen, dat het dekbed goed bevalt. We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Wauw! Hier worden we blij van. Dankjewel, veel plezier van je bestelling. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site. Ik beveel het bedrijf wel aan behalve de slaapzak die ik gekocht heb.
VerbeterpuntenDe ritssluiting van de slaapzak gaat niet soepel open en dicht, het is net niet een reden om hem retour te doen maar ik zou niet snel nog z'n slaapzak kopen. Ik weet ook niet of dit een kwaaltje van de slaapzak is of dat ik gewoon pech heb.
Dankjewel voor je review en het compliment. Jammer dat de slaapzak niet helemaal goed werkt, dat is uiteraard niet de bedoeling. Als je nog vragen hebt over deze slaapzak, dan mag je altijd even contact met ons opnemen.
De functie van de track & trace van PostNL werkte niet.
Dankjewel voor deze mooie review. Wat vervelend dat je TTC niet werkte. Mocht dat nog eens gebeuren, mag je altijd even contact met ons opnemen. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Thank You! Super om te horen dat je onze levertijd zo positief hebt ervaren. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Super bedankt voor deze review! Veel plezier van je aankoop, we zien je heel graag nog eens terug.
Pluspunten
Super snelle nette levering!!! Prima!!! Kan niet wachten tot de andere dierenkoppen (rendier en unicorn) van kidsdepot weer binnen zijn!!!
Dankjewel voor deze super mooie review. De dierenkoppen zijn inderdaad geweldig, heel veel plezier ervan. We zien je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Wauw! Wat een super mooie review, dankjewel! Heel veel plezier van je aankoop, we zien je graag nog eens terug.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.