Bedankt! We zijn blij met jouw als klant en zien je heel graag nog eens terug.
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering en goede communicatie.
VerbeterpuntenMogelijkheid tot achteraf betalen bij levering aan een ophaalpunt.
Hartelijk bedankt voor je complimenten! Wat betreft het achteraf betalen bij levering aan een afhaalpunt, dat zouden we heel graag aanbieden. Helaas kan dat niet. Heel veel plezier van je aankopen en hopelijk tot ziens op ikbenzomooi.nl
Prachtige review, dankjewel! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Hartelijk bedankt voor deze super mooie review! Heel veel plezier van het lakentje en de deken. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Mooie en overzichtelijke site en app. Goede kwaliteit spullen.
VerbeterpuntenGeen!
Wauw! Dankjewel voor deze review, worden we blij van. Veel plezier van je aankopen en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
prima website, snelle bezorging
Dankjewel! Wat een mooie review. We hopen dat je heel veel plezier hebt van je rugtasje wat je hebt gekocht en zien je heel graag nog eens terug.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenZoek menu verbeteren
Thank You! Dankjewel voor je prachtige review en verbeterpunt. Dankzij jouw feedback kunnen we ons best doen om onze site beter te maken. Heel veel plezier van je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Wat een prachtige review! Dankjewel. Heel veel plezier van je play & go opberg zak. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Positif
doudou de ma fille en solde et plus dispo ailleurs donc le rêve merci beaucoup en plus hyper rapide
merci beaucoup!
Wauw! Dankjewel voor deze hele mooie review. We zijn er heel erg blij mee. Veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
zeeeer snelle levering
Verbeterpuntendonderdagavond besteld en zaterdag willen leveren.Ik was helaas niet thuis (werken).had liever gehad dat ik het op voorhand geweten had.communicatie !
Hartelijk dank voor je review! Sorry! Als je liever een andere bezorgdatum wilt kun je dat eventueel aangeven in de opmerking aan het eind van je bestelling. Excuus voor eventueel ontstaan ongemak. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snel, mooie website
Hartelijk dank voor deze super mooie review! Veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Wauw! Thank You! Wat een super mooie review! Heel veel plezier van de verzorgingstas en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Thank You! Wat een prachtige review. Heel veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Dankjewel! Heel veel plezier van de sjaal en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle, open en prettige communicatie via e-mail. Denken mee en proberen oplossingsgericht te handelen.
VerbeterpuntenEen dure tas versturen in plastic vond ik wat spannend, ivm krasvorming door het verzendproces; wellicht zou een doos steviger zijn. Maar aan de andere kant was het nu wel goed gegaan
Dankjewel voor deze mooie review en feedback. Een terechte opmerking, we nemen dit zeker mee. Heel veel plezier van de tas en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Wat een prachtige review! Thank you! Heel veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering. Aantrekkelijke prijs
VerbeterpuntenRetourzendingen worden slecht behandeld. Retourformulier toezenden duurt lang of komt helemaal niet.
Dankjewel voor jouw review! Helaas hadden we jouw mail met retour aanvraag niet ontvangen. Excuus voor het ongemak! We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Thank you!! Wat een super review! Daar zijn we heel erg blij mee. Hopelijk heb je veel plezier van je dekentje en zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pakket zogezegd afgeleverd, was wel degelijk thuis, geen briefje in brievenbus, daarna moest ik het gaan ophalen, was er geen pakketje op mijn naam beschikbaar. Communicatie met klantendienst 'meer kan ik momenteel ook niet voor u doen'.
Bedankt voor je review! We hebben ons best gedaan om jouw pakketje toch nog bezorgd te krijgen. Toen uiteindelijk dit niet mogelijk bleek, hebben we in overleg met jouw voor een andere oplossing gekozen. Jammer dat je onze klantenservice zo hebt ervaren. Met vriendelijke groet Annelie.
Dankjewel!! veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Zeer vriendelijke behandeling per telefoon
Thank You! Wat een mooi compliment. Veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Wauw! Dankjewel! We worden heel erg blij van reviews als deze. Veel plezier van je bestelling.
Pluspunten
Super leuk verpakt. Erg klantvriendelijk.
Hartelijk bedankt! Wat een enorm mooie review. Bedankt voor het compliment. Heel veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.