Pluspunten
Snelle verzending, zorgvuldig verpakt en zeer goede communicatie. Vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug en beveel "ik ben zo mooi" van harte aan!
Bedankt! Wat een ontzettend mooie review. We kijken naar je uit en helpen je heel graag! Veel plezier van je bestelling.
Pluspunten
Prima bedrijf.
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken!
Wauw! Just thank you! Veel plezier van je bestelling en we zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levertijd en reactie per mail
VerbeterpuntenEvt inpak service met extra kosten als mogelijkheid
Bedankt voor deze prachtige review. Goed om te zien dat je tevreden bent. Wij pakken graag je bestelling voor je in. Dit kan bij ons kosteloos als je dit vermeld bij 'opmerking' tijdens de afronding van je bestelling. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snel fijn overzichtelijk
VerbeterpuntenGa zo door
Dankjewel voor het compliment. Veel plezier van je bestelling.. We zien je heel graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Een hele mooie review! Super bedankt en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering : extra vroeg bezorgd de volgende dag! Ook nog een vriendelijke mail ontvangen erna. Ook leuk kaartje bij het product.
VerbeterpuntenGeen.
Hier worden we blij van! Dankjewel voor je review. Veel plezier van je aankopen. Hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Prachtige review! Heel veel plezier van je tas en hopelijk zien we je nog eens terug.
Heel erg bedankt voor je review! Hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Super fijne webshop. Heel herkenbaar. Echt prachtige gevarieerde producten. Niet alleen de kinderen, maar ook ik als mama worden er erg blij van :)
Wauw en wij worden heel blij van deze review! Bedankt. Hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Hartelijk dank voor deze prachtige 8! Heel veel plezier van het nachtlampje en hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
snelle reactie zodra een artikel terug beschikbaar was
Bedankt voor je prachtige review! Veel plezier van het dekbedovertrek en hopelijk zien we je nog eens terug.
Pluspunten
Fijne, duidelijke, communicatie!
Super bedankt voor deze hele mooie review! Hier worden we heel blij van, net zo blij dat je hopelijk met je slofjes bent. Hopelijk zien we je nog eens terug.
Pluspunten
Mijn product kwam snel na het bestellen aan maar bleek kapot te zijn. Na een mailtje kreeg ik vrij snel te horen dat het product opnieuw geleverd zou worden. Snelle levering en super service!
VerbeterpuntenGeen
Wow! Heel erg bedankt voor deze hele mooie review. Bedankt voor je bestelling en ik hoop dat je er heel veel plezier van hebt.
Pluspunten
Superblij met onze babyverzorgingstas: goede kwaliteit tegen een goede prijs. Het bestellen ging makkelijk en de levering ging volgens afspraak. Bedankt!
VerbeterpuntenGeen
Wauw! Hier worden we blij van. Ik hoop dat je heel veel plezier hebt van de tas en hopelijk zien we je nog eens.
Een 10, dat willen we zien! Heel erg bedankt! Ik wens je heel veel plezier van je aankopen en hopelijk zien we je nog eens terug.
Super bedankt voor deze 8! Worden we blij van. Hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl en heel veel plezier van je bestelling.
Bedankt! Heel veel plezier van je aankoop. Hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Heel erg bedankt voor deze prachtige 8! Veel plezier van je aankoop. Hopelijk zien we je nog eens terug.
Pluspunten
zeer snelle levering Goede produken
VerbeterpuntenHeb ik nog niet. Heb pas de 1se keer een bestelling geplaatst
Goed om te horen, dankjewel! Hopelijk zien we je nog eens terug.
Pluspunten
Leuke spullen.
VerbeterpuntenNiet goedkoop. Maar dit is niet echt een tip. Voor speciale gelegenheden, zoals geboorte, vind ik wel vrijwel altijd iets leuks. En daar heb ik dan een hoger prijsje voor over.
Tof! Dankjewel voor het compliment. We doen ons best om de leukste spulletjes in ons assortiment te krijgen. Hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Hartelijk bedankt voor deze 10! Heel veel plezier van je aankoop. Hopelijk zien we je nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Persoonlijke contact.
VerbeterpuntenRetourenformulier voor buitenlanden
Bedankt! Veel plezier van je aankoop en hopelijk zien we jouw nog eens terug op ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Leuke website met veel mooie spulletjes, bestelling werd snel en netjes geleverd
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.