Pluspunten
Pakketje was even onvindbaar. Gelukkig vlug een vriendelijke reactie van ikbenzomooi terug. De fout lag bij het post.nl punt uiteindelijk.
VerbeterpuntenPost.nl merkte op dat pakketje op hun adres stond terwijl dit op mijn adres moest zijn? Anders mogen ze het ook weigeren had Mw het over, want er is niemand werkzaam met mijn naam op dat adres. Normaal gesproken komen alle pakketten daar binnen op adres van wie besteld. Daarom was het even onvindbaar.
Hartelijk dank voor de nette beoordeling. Fijn dat het pakketje alsnog terecht is gekomen. Veel plezier met jouw aankoop en graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Pluspunten
Wat mooie spulletjes
VerbeterpuntenAl een antwoord van klantenservice zou een enorme verbetering zijn. Zeer teleugesteld, had better verwacht van welke web winkel dan ook. Gewoon negeren is niet OK.
Naar aanleiding van je recensie heb ik je mail erbij gezocht. Ik weet niet hoe het kan want we lezen en beantwoorden de mail heel de dag door maar die van jou is er tussendoor geglipt. Nogmaals excuses hiervoor we hadden het graag orde gemaakt. Om het een klein beetje goed te maken vind je een verrassing in jouw mailbox.
Pluspunten
Mooie spullen en snelle levering!
VerbeterpuntenDe Engelstalige teksten zijn erg slecht.
Pluspunten
Netjes verpakt, mooie site
VerbeterpuntenWebsite beter instellen/ uitsplitsen op leeftijdscategorie en verschillende soorten decoratie als er op kleur gezocht wordt (grote lijst) > meer overzicht. Is het ook mogelijk aan te geven hoe lang het duurt voor dat artikelen weer op voorraad zijn, of ze er tijdelijk af te halen? Veel populaire artikelen zijn (best lang) niet op voorraad.
Pluspunten
Goede zorg voor de klant, snelle levertijd!
Pluspunten
Alleen maar positieve punten. Zeer mooi verpakt, leuke website en zeer snelle levering. Keep up the good work!
Pluspunten
Scherpe prijs
VerbeterpuntenLevering snelheid kwam niet overeen met wat op de site vermeld werd. Moest eerst zelf contact opnemen om daar achter te komen.
Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Ik heb gelijk jouw order erbij gepakt en deze hebben we inderdaad pas later kunnen versturen. Omdat door een telfout de voorraad op was. Mijn excuses hiervoor. We doen ons uiterste best om de volgende dag te leveren maar heel soms lukt dat helaas niet. Is de schommel naar wens? Ik wens je een fijne jaarwisseling toe.
Pluspunten
vooral de chatfunctie vind ik super! erg persoonlijk
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Heel veel plezier met jouw aankoop. Ik wens je een fijne jaarwisseling toe!
Pluspunten
Hele snelle levering naar België.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, leuk dat je als vaste klant voortaan korting krijgt!
Verbeterpuntenniks.
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankopen en een happy new year!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en een happy new year!
Pluspunten
Snelle levering en er wordt geluisterd naar eventuele opmerkingen.
VerbeterpuntenToch nog even kijken naar de website. Hij werkt op bepaalde punten nog niet zoals het moet.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Welk punt kan er nog vebeterd worden aan de site? Veel plezier met jouw aankoop en een happy new year!
Pluspunten
Ruime keuze, snel en correct afgehandeld
Pluspunten
Snelle service en netjes verpakt
VerbeterpuntenGeen, top bedrijf!
Pluspunten
Heel snelle levering
Pluspunten
Veel keuze en snelle levering. Leuke en hippe artikelen.
VerbeterpuntenPrijzen aan de kant.
Pluspunten
Snelle correcte levertijd, erg leuk verpakt! Kortom tevreden!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.