Pluspunten
Snelle levering, Kwaliteits- producten.
VerbeterpuntenDe site is niet zo erg gemakkelijk om te vinden!
Hartelijk dank voor jouw uitgebreide review. We zijn momenteel druk aan de slag met het verbeterpunt zodat iedereen ons makkelijk kan vinden. Veel plezier met jouw aankopen en graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Bestelling snel en netjes verwerkt.
VerbeterpuntenSlechte kwaliteit. Zeer dunne stof voor een in verhouding hoge prijs. Kleed is ook wat te dun gevoerd.
Hartelijk dank voor jouw bestelling. Jammer dat het product niet naar wens is. Wist je dat je deze indien ongebruikt gratis retour mag sturen?
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop. Graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop. Graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Leuke en mooie spullen. Zeer fijn geholpen!
Pluspunten
- snelle reactie op vragen op de mail - snelle levering - nette levering - duidelijk omschrijving op de site - na zoeken laagste prijs
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met het geven van de kadootjes. Ik zie je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop. Ik zie je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Super leuke producten op deze site!!!
Hartelijk dank voor deze enthousiaste beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop. Ik zie je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
prachtige kleding
VerbeterpuntenLevering met tijd en ook de volgende dag zoals beloofd.
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en mijn excuses ook namens PostNL dat het product later geleverd is dan beloofd. Het product is namelijk wel op tijd verzonden maar helaas 1 dag later geleverd. Ik zie je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
fijn dat een bestelling ook meteen opgehaald kan worden!
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Leuk dat je de afhaalmogelijkheid waardeert. Veel plezier met jouw aankoop. Ik zie je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
super snel geleverd en erg mooi
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankopen. Ik zie je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Hele goede service ontvangen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering met duidelijke communicatie hierover. Prijs was normaal. Net als overal hetzelfde maar door de Black friday ineens erg interessant
Pluspunten
Snel en volgens afspraak
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop. Ik zie je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Snelle levering en als ze iets vergeten zijn wirdt dit zonder problemen nagestuurd
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankopen. Ik zie je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Super snelle levering! Was aangenaam verrast
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heel leuk om te horen dat je zo blij bent met de afhandeling van de bestelling. Veel plezier met de mooie tas en ik zie je graag terug op ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag terug op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Snelle en nette levering. Kwaliteit van het product zoals we gewend zijn!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.