Pluspunten
Vriendelijk, veel keus,goede prijs en snelle levering .
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag terug op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Mooie kleding, fijne sales, snelle en (gratis!) levering.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankopen.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankopen en graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Hartelijk dank voor de nette beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Leuk verpakt !
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heb je onze sale en actie pagina al gezien? Daar hebben we regelmatig hele leuke aanbiedingen en de sale is doorlopend afgeprijs. Veel plezier met jouw aankopen en graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Hele snelle levering, hele mooie kleedjes aan goede prijs-kwaliteit. Foto's op de site zijn realistisch.
VerbeterpuntenIk heb bij mijn eerste bestelling een verkeerde maat aangekregen. Bleek dat de gewenste maat er niet meer was. Terugsturen van België naar Nederland is dan een gedoe dus ik heb het maar zo gelaten en de verkeerde maat gehouden. Achteraf een mooie geste gekregen om het goed te maken.
Hartelijk dank voor de eerlijke en uitgebreide beoordeling. Mijn excuses dat er een verkeerd maat is opgestuurd. Om het een klein beetje goed te maken heb ik een verrassing naar uw mailbox gestuurd. Veel plezier met uw aankopen en tot ziens op ikbenzomooi.nl!
Pluspunten
Snelle levering, mooi spullen\ goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Fijn dat je klanten korting krijgt.
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankopen en tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Fijne communicatie en snelle levering.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Hip!
VerbeterpuntenPrijzen zijn soms behoorlijk... dat weerhoudt me ervan om meer te bestellen.
Hartelijk dank voor de mooie review. Tip! We hebben regelmatig leuke acties waarbij er korting wordt gegeven op de producten. Je kan je ook aanmelden voor de nieuwsbrief of fan worden op Facebook zodat je altijd op de hoogte blijft. Veel plezier met jouw aankoop en en ik zie je graag nog eens terug op ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Mij adres stond niet op het pakketje, waaadoor het personeel moeite had het pakketje in de opslag te vinden en aanvankelijk ook zei dat er niets was bezorgd. Het adres van het afhaalpunt stond er alleen op.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Wat vervelend dat het adres niet op het pakketje stond. Dit hoort er normaal gesproken wel op te staan. Mijn excuses hiervoor. Veel plezier met jouw aankoop en tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
mooie producten en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Veel leuke producten.
VerbeterpuntenGeen verbeteren punten. Tot dot moment alles is goed.
Pluspunten
Leuk assortiment!
Pluspunten
Lekker snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke en originele spullen die je niet vaak ergens anders ziet. Super snelle levering!
VerbeterpuntenTot nu toe niet tegengekomen
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.