Prima kwaliteit en service

Vriendelijkheid gekoppeld aan goed aanbod en snelle correcte levering.

• Waar ken je ons van? N.v.t.

Super snel en klant vriendelijk

Snelle levering, helaas was een van de baleinen gebroken en is de parasol netjes opgehaald. Per e-mail goed op de hoogte gehouden. Een werkdag na ontvangst hebben ze weer een nieuwe parasol toegezonden en die was al nagekeken en gelukkig goed, zodat wij kunnen genieten van een grote schaduw met dit warme weer. Dank team.

• Wat heeft u gekocht? Meubilair
  • Waar ken je ons van? Google

Hij past precies waar we hem voor wilde gebruiken

Dak party tent word minder na 3 jaar hebben dus een nieuwe besteld

perfect

Mooi een netjes geregeld.

Zeer goede service

Bij de tent die het jaar daarvoor is gekocht zijwanden bij besteld. Helaas de verkeerde kleur gekozen. Dit werd na contact met Partytent-online na de bestelling nog aangepast. Dus toch de juiste kleur geleverd gekregen.

perfecte service en snel

paviljoen van grizzly gekocht waren een apar kleine dingetjes zoals stiksels los en staander beschadigt maar al met al straat het paviljoen kwaliteit uit en zo voelt het ook ook blij met de service dat ze jaren lang onderdelen aanbieden indien nodig voor vervanging van schroefjes en haakjes tot zijwanden en dak. Ook heel blij met de geleverde service van de klantenservice afgesproken dat de stiksels even door moeders word gedaan (kleine moeite anders moest ik het helemaal terug sturen op kosten van partytent-online) maar koos voor de reparatie van moeders omdat dat sneller en handiger was op het moment dan terug sturen. Ook was de klantenservice heel snel met het opsturen van een nieuwe onbeschadigde staander volgende dag al !!!! dus mensen zeker een bedrijf die ik zou aanraden !!! en zeker de grizzly paviljoen 4x3 wat een ding top gewoon

• Waar ken je ons van? Google

goede sevice snelle levering klantvriendelijk top

netjes geholpen

Gewoon geweldig

Duidelijkheid! Precies zien op de website of iets op voorraad is en wat het kost.

• Waar ken je ons van? In het echt zien staan

Goede service en advies .

Fijne service en goed advies . Tweede partytent erbij gekocht . Helaas was de nieuwe coating zwart en vorig jaar grijs . Maar dat mag de schaduw niet drukken . Hahahaha

Snel geleverd.

Al een paar keer wat besteld en elke keer zeer snel geleverd. Top bedrijf.

• Waar ken je ons van? Google

De ene dag besteld de volgende dag al in huis. Eenvoudig om te vervangen.

Snel onderdak

Duidelijke website, prima levering en goed product. Kenden het bedrijf, ouders jaren geleden al een outdoor tent gekocht. Indertijd prima geholpen vandaar de keuze om nu ook daar te bestellen.

Goede kwaliteit, prima service,top

Goede kwaliteit, prima service, snelle levering, top.

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Nieuw dak voor mijn tuinpaviljoen besteld. Keurig op tijd, goed verpakt. Vond de Grizzly viltjes die erbij zaten grappig.

• Waar ken je ons van? N.v.t.

Prima tuinpaviljoen voor een redelijke prijs

Goede kwaliteit tuinpaviljoen van Grizly gekocht. Levering zoals beloofd. Handleiding was wat kort. Dat de onderkant van de zijkanten los is zal een reden hebben maar daardoor zullen ze wel sneller slijten.

• Waar ken je ons van? In het echt zien staan

Goede klantenservice alles wat je nodig hebt op voorraad superrr bedrijf

• Wat heeft u gekocht? N.v.t.

doen wat ze beloven !

bestellen en leveren gaat heel simpel

• Wat heeft u gekocht? Easy Up tent

Mooie partytent

Zeer mooie complete partytent. Met vliegengaas en afsluitbare doeken. Snel geleverd. Veel schroefjes en moertjes en ongeveer 3 uur bezig geweest met 2/3 man met opzetten. Maar het is het waard. Mooie stevige partytent/paviljoen.

Goede service.

Super snelle service

Super snelle service

Super goeie service

Was een zijwand vergeten!! Snelle service

• Wat heeft u gekocht? Easy Up tent
  • Waar ken je ons van? Facebook/instagram

Goed materiaal en snelle levering

Drie bestellingen gedaan, verlichting en terrastafels. Snelle levering, goede kwaliteit en klantvriendelijk. Dank voor de levering gistermiddag!! We komen snel in jullie showroom kijken.

• Wat heeft u gekocht? Meubilair

Slecht

Ik krijg mijn pakket de daken, hadden witte band afgebiest, staat zo niet op de website, en ook nog slordig gestikt, krijg mail van de zaak, verdient niet de schoonheidsprijs, stuur maar terug! En ik vindt de kleur géén rood eerder oranje! De enigste zonder witte bies is de kleur zwart! Dit is de service van dit bedrijf regelrecht slecht!

• Wat heeft u gekocht? N.v.t.

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.