Super goed .

Goede ervaring, had een partytent ontvangen met een paar kleine foutjes maar alles keurig netjes opgelost. Heel blij met onze aankoop. Een mooie stevige partytent we hopen hem nog vaak op te zetten.

Perfecte communicatie

Ik had helaas een product besteld, dat ook al was aangeschaft door mijn partner. Partytent-Online maakte hier geen enkel probleem van, annuleerde mijn bestelling en geld snel retour. Ik raad Partytent-Online bij iedereen aan en een volgende keer bestel ik hier zeker weer!

• Waar ken je ons van? Google

Parasol snel geleverd en hele goede kwaliteit, veel plezier van

Goede en snelle levering

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Goede kwaliteit

Mooi stevig doeken besteld voor de overkapping van ons

• Wat heeft u gekocht? N.v.t.
  • Waar ken je ons van? Google

Goede service en vriendelijke verkopers

Goed geholpen met uitzoeken van een paviljoen vorig jaar. Helaas hadden we door een storm schade aan de tent. Maar losse onderdelen en schroeven waren op voorraad en nu kunnen we deze weer goed gebruiken.

prima spul

Goed en snel geholpen

Werd goed en snel.geholpen goede sevice

• Wat heeft u gekocht? Easy Up tent
  • Waar ken je ons van? Google

Tent netjes op tijd afgeleverd

De partytent 3x6 meter pvc met blauwe rand na bestelling compleet 7 pakketten werden keurig bij mij afgeleverd. Kwalitatief ziet het er allemaal goed uit . Ik weet niet wat het op de langere termijn doet dus de tijd zal het leren . Je moet welmet4 man zijn om de tent op te zetten . groet, George Schlink uit Wierden

Super conform afspraak geleverd

Top product, super service, correcte levering

Mooie producten

Net eerlijk bedrijf mooie producten

• Waar ken je ons van? Folder/krant

Snelle levering , prima tent!!!!

• Waar ken je ons van? Google

netjes en snel geleverd, goede berichtgeving.

netjes en snel geleverd, goede berichtgeving.

Top partytent Grizzly outdoor, snelle service. Top service

Dik tevreden met deze Partytent 3x4 m PVC. Top kwaliteit en snelle levering. Absolute aanrader!!

• Waar ken je ons van? N.v.t.

als het tegen zit elk jaar een nieuwe Tuinpaviljoen dek

met de eerste stormpje scheurde de klemmen uit het doek. eigen schuld dacht ik. nieuwe besteld deze na de zomer er afhaalt naden laten los even de foto gestuurd. antwoord tja wat wil je dat wij doen.. tja dat wordt weer een bed zonder einde dus weer een nieuwe besteld. verkeerd adres aan de bezorger. eindelijk is het dek binnen wat blijkt dek past nu zijn de klemmen tekort voor de zijkanten van het dek. moet wel bij vermelden dat er een nu een goede waarschuwing bij zit bij stormpje het dek verwijderen. altijd 2 dagen vooruit kijken naar het weer. verder een lekker Tuinpaviljoen goede constructie

Fantastisch bedrijf

Partytent-online is een betrouwbaar bedrijf, die producten leveren van hoge kwaliteit. Zowel de medewerkers aan de telefoon als de chauffeur zijn vriendelijk en erg behulpzaam. De service is heel goed. Onze Partytent Grizzly Outdoor is een prachtige tent, waarvan wij heerlijk genieten.

• Waar ken je ons van? Google

Snelle en goede service !

Eerder al een tuinpaviljoen gekocht, ook prima. Deze keer een dak doek, en weer prima.

• Waar ken je ons van? Google

Goed info verkregen en snel zaken binnen gekregen

Zie opmerking boven verder verhoogd/aanmerkingen

Nette firma

Zeer betrouwbare nette firma met een goede service en erg klantvriendelijk

• Waar ken je ons van? Google

Snel en netjes geleverd goede pasvorm

Mooi nieuw dak voor mijn partytent past perfect.

Goede info. Correcte levering

Uitermate tevreden

• Wat heeft u gekocht? Meubilair
  • Waar ken je ons van? Google

Belachelijke prijs voor zulke slechte kwaliteit! Slechte service!! Hoezo een half jaar garantie!!??

Vorig jaar een Grizzly Outdoor Europe 3 x 4 gekocht. Bij het opzetten was al snel duidelijk dat het dakdoek veel te strak zat. Na een half jaar begon het doek al te scheuren bij alle bevestigingshaken. We hebben gebeld met de klantenservice van Partytent online, en die was heel kort met het antwoord. Je hebt maar een HALF jaar garantie op het doek! Hoe dan! Dus na een jaar ductape en spanbanden uiteindelijk een nieuw doek besteld, waar de prijs inmiddels met 25% van is gestegen!? En wat schetst mijn verbazing, ook dit doek is veel te strak! Bij montage volgens het boekje was het evengoed onvermijdelijk dat dit doek ook al scheurde bij de bevestigingshaken. Dus ik weer contact opgenomen met de klantenservice. Antwoord 1 was; 'Als je aan de haken trekt dan kan het inderdaad scheuren' en ik kreeg de bevestigingsinstructie meegestuurd. Hier ging ik natuurlijk niet mee akkoord, ik ga toch niet betalen voor een wanproduct? Antwoord 2 was; Ik kan het doek opsturen ter beoordeling, maar dan moest ik wel aan 15 voorwaarden voldoen, waarvan ik bij voorbaat al aan 3 niet kon voldoen. Namelijk, het doek moest onbeschadigd zijn en in originele verpakking, daarnaast moest het binnen 5 werkdagen zijn opgestuurd. Dat is onmogelijk gezien de tent op de camping staat waar we pas over een week weer naar toe gaan. En gezien de eerste reactie van ons contact al was dat ikzelf de schade zal hebben veroorzaakt door aan de haken te trekken weet ik wel waar dit heen zal gaan. Dit terug gemeld hebbende dat het kansloos wordt en ik niet met die voorwaarde akkoord kan gaan. Tsja dan kunnen ze niets meer betekenen. Nou dat is niet in lijn met een toevallige buurvrouw met dezelfde tent en exact hetzelfde probleem, echter is dit een tijd terug opgelost. Deze oplossing betrof een financiële compensatie, maar hier geven ze bij Partytent online geen antwoord meer op. Kennelijk regent het klachten over deze doeken, en hoef je geen meer service te verwachten!

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Mooie tent, slechte handleiding...

Mooi luxe tuinpaviljoen. Met 2 man opgezet, maar met de slechte en onduidelijke handleiding, ben je zo weer een halve dag verder, maar het eind resultaat mag er zijn, kwalitatief ziet ´t er goed uit.

• Waar ken je ons van? Google

Super mooie tent doek voor mijn paviljoen.

Mijn tent doek voor mijn oude paviljoen was kapot nu een nieuw dirk gekocht past perfect.

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.