Mooie tent, slechte handleiding...

Mooi luxe tuinpaviljoen. Met 2 man opgezet, maar met de slechte en onduidelijke handleiding, ben je zo weer een halve dag verder, maar het eind resultaat mag er zijn, kwalitatief ziet ´t er goed uit.

• Waar ken je ons van? Google

Super mooie tent doek voor mijn paviljoen.

Mijn tent doek voor mijn oude paviljoen was kapot nu een nieuw dirk gekocht past perfect.

Miskoop!

Grizzly outdoor zien er mooi en robuust uit. Echter de kwaliteit van het tent doek laat erg te wensen over. Tijdens het verkoopgesprek belooft men minimaal 3 jaar levensduur, mits je na het zomerseizoen het doek van het frame haalt. Als je dit vervolgens netjes doet en er na 1 zomer spontaan scheuren ontstaan geeft men niet thuis! Elke vorm van garantie wordt afgewezen. Als je een paviljoen van Grizzzly outdoor overweegt houdt rekening met elk jaar een nieuw doek kopen á €100.

Goede service!!

Hele snelle en goed service. Goed contact over datum en tijd levering. Alleen het kleur kiezen op de site was niet helemaal duidelijk. Misschien een idee om ook de naam bij de kleur te zetten.

Goede kwaliteit

Nu iets meer uitgegeven voor een tuin paviljoen maar het is de moeite waard. Stevige frame. Aanrader!

• Waar ken je ons van? Google

Goede ervaringen met bestellen, enig nadeeltje is dat voor 1500 uur dezelfde dag verzenden niet altijd opgaat.

• Waar ken je ons van? In het echt zien staan

Prima product, voor prima prijs.

Goed te woord gestaan party tent 2020 gekocht. Nu dak besteld prima verzorgd

• Wat heeft u gekocht? Meubilair

Goed product

Een keer in de winkel geweest, goed geholpen je kunt met inruil zijwant met ramen inruilen met zijwant met deur. 2weken geleden een kopsekant met raam besteld, pas precies zoals het hoord..Top kwaliteit voor weinig geld. Zijn er ontzettend blij mee .

Perfecte vlugge levering

• Wat heeft u gekocht? Partytent
  • Waar ken je ons van? N.v.t.

Uitmuntend

Uitmuntend, goede service, goede kwaliteit!!

• Waar ken je ons van? Google

Prima op tijd geleverd, product voldoet ruim aan verwachting.

Kwaliteit voldoet prima, voelt solide aan.

Fijne tent!

Fijne tent, stevig materiaal, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Niets te klagen dus!

• Waar ken je ons van? Google

Zijn zeer snel met bezorgen

Zeer snel binnen gekregen. Helaas door het weer nog in de verpakking. Aangeraden door een vrijwilliger van Splinter Eindhoven. ( SplinterSpektakel ) Die er goede ervaringen mee hebben.

• Waar ken je ons van? In het echt zien staan

besteld betaald voor snelle levering en netjes optijd geleverd prima conditie ontvangen top

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Super tenten

Wij hebben 5 tenten gezet bij sportcentrums in Den Bosch, Boxtel en Rosmalen, die ruim 1 jaar daar hebben gestaan in weer en wind. Ook 2 gekoppelde van 2x 4x8 = 4 x 16 meter Vandaag heb ik ze afgebroken en ze markeerde niets, toppy

toppie partytent

ziet er toppie uit de partytent 4 bij 6 en de materialen lekker stevige en tentzeilen goed stevig en goed in elkaar te zetten dus toppie product

uitstekend ervaring

snelle levering een onderdeel was er niet bij maar werd snel na geleverd top

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen
  • Waar ken je ons van? N.v.t.

Goed product

Mooie stevige doeken

Super snelle levering

Zaterdags besteld en dinsdags in huis ook werd ik super geholpen aan de telefoon

snel den duidelijk geleverd

prima spul en goed geleverd, zei het niet dat afgelopen vrijdag door de wind en regen de tent de lucht in is gegaan en total loss is.

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Mooi product

Prachtig 3x4m Grizzly Paviljoen. Handleiding is wat lastig. Duurde daarom ook een paar uur om hem met 3 man op te zetten. Maar staat uiteindelijk geweldig.

• Waar ken je ons van? Google

service en bestelling gaat perfect.

Ik had een klein gaatje in de "top" doek .Krijg een nieuwe toegestuurd (is me beloofd laatste mailing). Alleen betaling optie klein min. Als ik online bestel doe ik dat graag met visa kaart (ivm verzekering) maar dat was op deze site geen optie.

• Waar ken je ons van? Google

Snelle levering .. en een prachtige paviljoen Zeer tevreden !!!

Fantastisch service

Makkelijk te bestellen via de website, goede kwaliteit en service van de bezorger.

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.